April 2022 Update (Q1-2022)

Beste allemaal,

Een update heeft eventjes geduurd aan onze fanpage. We hebben weer onze fanpage her en der bijgewerkt met de nieuwste promotie materiaal vanuit Les Mills Marketing Studio en voorzien van nieuwe informatie.

Kwartaal & Events

Daarnaast heeft Les Mills Nederland/België aangekondigd dat Megakwartaal en de Ibiza Trip weer gepland staan. We kunnen weer bij elkaar zijn om onze passie voor sport en Les Mills te delen en met elkaar te sporten. Geweldig!

Check voor informatie voor deze events op:

Les Mills Megakwartaal 2022 – 21 mei 2022

Les Mills Nederland/Belgie viert op Megakwartaal hun 25 jarig bestaan. Er komen toffe internationale presenters naar dit event toe. Check daarom de bovenstaande link. Er is ook een special tarief voor een overnachting bij NH, en dit speciaal tarief is alleen geldig via het bovenstaande link. Dit event is ook voor niet-instructeurs.

Les Mills Ibiza Trip 2022 – 11 t/m 18 juni 2022

Zon, zee, strand en geweldige toffe workouts met de leukste inspirerende (internationale) presenters onder de Spaanse zon. Les Mills Ibiza Trip 2022 is weer terug. Check de bovenstaande link voor meer informatie. Dit event is ook voor niet-instructeurs

Overige data

Regulier kwartaaldata: https://www.lesmills.com/nl/instructeurs/kwartaalworkshops/

Updates aan onze fanpage

Er zal intussen wel wat meer nieuwe marketing materiaal aan onze fanpage toegevoegd worden.

Maak je Reebok x Les Mills gear compleet

Maak je outfit compleet met Reebok. Kijk voor meer informatie op: https://www.reebok.nl/

De volgende collecties zijn te vinden:

Q&A + Contacteer Ons

Heb jij aan- of opmerkingen, vragen, suggesties, tips of wil je zomaar iets kwijt? Neem dan even een kijkje op onze Veelgestelde vragen pagina (FAQ). Wellicht staat daar jouw vraag of aan- en/of opmerking wel tussen? Staat deze er niet bij dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Wij lezen graag je mail.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!