Les Mills Instructeur Pagina

Hieronder staan diverse onderdelen met boordevol informatie, zowel op onze website en op de website van Les Mills NLBE.

Word Les Mills instructeur of vergroot jouw instructeur skills naar een ander level. Ontdek jouw greatness en verander het leven van anderen.

Opleiding & Training

Become a Les Mills BODYCOMBAT instructor. Ben jij een fervente BODYCOMBAT fanatic? Geef je dan snel op voor een BODYCOMBAT Program Training!

Wil jij jouw instructor skills naar een hoger level geven en jezelf ontwikkelen? Dan is AIM, oftewel Advanced Instructor Training wel wat voor jou. Bekijk hier rechtstreeks de datums op de Les Mills NLBE website!

Meer weten over instructeur zijnde? Klik op deze button en je wordt rechtstreeks naar de website van Les Mills NLBE toegestuurd.

Wat zijn de voordelen om als Les Mills Instructeur te zijn? Dat lees je hier op de rechtstreekse website van Les Mills NLBE.

Ontwikkel en leer meer over kennis en inzicht over instructeur zijnde. Lees hier meer op de website van Les Mills NLBE.

Leer om de beste instructeur te zijn voor jouw groepsles. Jij bent hun rolmodel.

Kwartaal & Events

Laat je inspireren en motiveren op de kwartaalworkshops door de allerbeste nationale trainers tijdens de masterclasses. De kwartaalworkshops worden op meerdere locaties in Nederland en België georganiseerd. Het is een toffe en leerzame dag waar je alle andere instructeurs en trainers weer eens ziet om een praatje met ze te maken.

Iedere instructeur bezoekt elke drie maanden de kwartaalworkshops.

Het is een toffe en leerzame dag waar je alle andere instructeurs en trainers weer eens ziet om een praatje met ze te maken.

 Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

MEGAKWARTAAL 2023 – 11 NOVEMBER 2023

TIME WARP

De website is online en er is genoeg informatie te vinden van een timetable van alle workouts en workshops tot aan presenters en impressies/beleving. Druk op de onderstaande knop voor meer informatie (je gaat rechtstreeks naar de website van Megakwartaal)

Les Mills NLBE EVENTS

MEGAKWARTAAL 2023 – 11 NOVEMBER 2023

TIME WARP

 

De website is online en er is genoeg informatie te vinden van een timetable van alle workouts en workshops tot aan presenters en impressies/beleving.

Druk op de onderstaande knop voor meer informatie (je gaat rechtstreeks naar de website van Megakwartaal)

Overige informatie

Met de Les Mills Releases App heb je de meest recente Les Mills muziek, choreografie, masterclass en education sessies direct op je telefoon en/of tablet. Dit maakt het leren van de choreografie eenvoudiger én leuker!

Een musthave App voor elk Les Mills Instructeur.

Les Mills NLBE update regelmatig de Instructeur Nieuws sectie met de laatste recente trends. Klik op de onderstaande button en je wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de website van Les Mills NLBE.

 

Ga aan de slag thuis

Les Mills+

Get in shape now

 • Onbeperkt toegang tot 800+ workouts.
 • Gratis trainingsschema’s.
 • Elke week nieuwe workouts.
 • Download workouts voor iOS en Android apparaten.
 • Toegang op maximaal 3 apparaten tegelijk.

Feiten over Les Mills BODYCOMBAT

Feel Empowered​
Feel Empowered​
Energie
Fuel Cardio Fitness
Train your Full body
Train your Full body

Wat is Les Mills+ BODYCOMBAT?

LES MILLS+ BODYCOMBAT ™ is een vechtsporttraining voor het hele lichaam die is ontworpen om u een maximale calorieverbranding te geven.

Stoot en trap je een weg naar fitness met deze energieke, contactloze trainingsvideo’s voor vechtsporten. Je laat stress los, hebt een geweldige tijd en voelt je als een kampioen. U kunt BODYCOMBAT thuis ervaren in express-trainingsformaten van 55 of 30 minuten.

Waarom Les Mills+?

ERVAAR DE VERSCHEIDENHEID

 • 100+ BODYCOMBAT ™ online video’s
 • Trainingen voor alle niveaus: beginner tot ervaren
 • Geen apparatuur nodig

DE BESTE INSTRUCTEURS THUIS.

Punch and Kick je weg naar een fitter met onze deskundige trainers Dan en Rachael vanuit het comfort van je eigen huis.

TRAINING THUIS OF ONDERWEG

 • Krijg altijd en overal toegang tot BODYCOMBAT ™ -trainingen online
 • Thuistrainingen van 30, 45 en 55 minuten voor alle schema’s
 • Beschikbaar op al uw favoriete apparaten
 • Geen apparatuur nodig

Squad-ondersteuning (24/7)

Word lid van de online wereldwijde fitnessgemeenschapeen veilige, besloten en motiverende Facebook-groep die JOU motiveert om op je best te zijn!

 

This button above contains a external link to the website of LMOD.

Online Stores

adidas x Les Mills

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld. 

Houd ons in de gaten voor meer.

Polar & Les Mills - Join the Tribe

Polar & Les Mills hebben een gezamenlijke missie en werken samen hard voor een betere, fittere wereld. Maak dus deel uit dit team!

De sportprofielen van Les Mills en de Les Mills-editie van de polsband kun je je Les Mills-workouts volgen en deel worden van de Tribe. Voeg je favoriete sportprofielen uit Polar Flow-app toe aan je Polar Ignite en ga aan de slag!

Volg en like Les Mills NLBE & BODYCOMBAT NLBE

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!