FAQ

Meest & Veel gestelde vragen rondom onze website

Lees hier onze veelgestelde vragen en onze antwoorden. Mis je je een vraag in de FAQ-page? Neem gerust contact met ons op en stel je je vraag.

Algemene vragen

Nee, wij kunnen je niet helpen voor inval instructeurs.

Tip: Op Facebook zijn er diverse groepen waarop je lid kunt worden.

Op www.reebok.nl kun je Les Mills kleding van Reebok bestellen. 🙂

Nieuws artikelen of onderwerpen zijn afkomstig van evenementen van Les Mills Nederland/België of Les Mills. Wij geven beknopte informatie met de rechtstreekse link naar de website of evenement toe.

Wij zetten ná twee dagen op onze website. Met bronvermelding

Bas heeft de officiële fanwebsites opgericht als een positieve reclame voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT, Reebok en Polar. Wij besteden aandacht aan diverse events zoals Les Mills kwartaalworkshops, program en training modules en andere media berichten die door Les Mills Nederland website staat gepubliceerd. Wij maken de opbouw van de zinnen anders, maar wel dat het ‘dezelfde’ informatie wordt verschaft wat Les Mills NL heeft gepubliceerd op hun websites uit de Media Centre artikelen.

Onze (gezamenlijke) missie is om meer (achtergrond) informatie te verschaffen aan jou over de programma en de events. En wij willen ook for a fitter planet gaan 😉

De meeste websites zetten de tag als ‘SPOILER ALERT‘ – mensen kunnen dan zelf kiezen of ze wel of niet lezen.

Wij zetten pas de Tracklists van BODYCOMBAT en andere promotie materiaal online wanneer Les Mills International dit ook doen op hun website. Op deze manier houden wij aan de regels in conform van het verspreiden van officiële materiaal.

Nee, het is niet mogelijk om contact op te nemen met de Nationale Trainers van BODYCOMBAT Team NLBE, via onze fanwebsite.

Wij hebben op onze fanwebsites (www.body-combat.nl en www.body-combat.eu) alle Tracklists verzameld en geplaatst van de afgelopen 20 jaar, zolang dat BODYCOMBAT van Les Mills bestaat.

Alle gepubliceerde Tracklists op onze fanwebsites zijn uitsluitend alleen voor referentiedoeleinden.

Achter de schermen

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU hebben verschillende teams en wordt gerund en beheerd en dit zijn uitsluitend enthousiaste vrijwillgers.

Twee voor BODY-COMBAT.NL en drie voor BODY-COMBAT.EU.

Beide teams hebben liefde voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT en haar partners, zoals Reebok en Polar.

De website wordt beheerd door fanatieke enthousiastelingen/vrijwillgers die affiniteit hebben met Les Mills en BODYCOMBAT en hun partners zoals Reebok en Polar hebben zo nu en dan contact met Les Mills Nederland als wij vragen hebben of informatie nodig hebben.

Belangrijk om te weten: aan beide websites (BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU) worden beheerd door fanatieke betrouwbare vrijwilligers en wij doen ons best om altijd te reageren via e-mailberichten. Ons streef reactie via de e-mail is binnen 24 uur, uitlopend tot 48 uur.

Deze website wordt onderhouden door de eigenaar en door de co-webmasters en blijft vrij van advertenties.

De eigenaar zorgt ervoor dat alles online blijft.

BODY-COMBAT.NL bestaat sinds begin maart 2006.  BODY-COMBAT.EU bestaat sinds maart 2016 en richt zich op internationale bezoekers en is een onderdeel van BODY-COMBAT.NL.

Promotie materiaal

Ja, wij mogen inderdaad officiële promotie materiaal gebruiken voor onze website per kwartaal (wij beschikken tot een Brandcentral account, voorheen eClub). Op deze manier maken wij reclame voor Les Mills BODYCOMBAT, Les Mills en haar partners.

Lees hier meer voor informatie.

 

 

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU zijn fanwebsites en willen juist zo min mogelijk informatie verzamelen en vragen van haar bezoekers en wij verwerken geen persoonlijke en betaalgegevens/informatie zoals Les Mills Nederland wel doet met Kwartaalworkshops en andere grootschalige evenementen.

Wij verwerken en ontvangen alleen de basis contact- en informatiegegevens als je ons contact opneemt (je naam, e-mailadres en je browsertype en apparaat type) via het/ons contactformulier op onze fanwebsites.