FAQ

Meest & Veel gestelde vragen rondom onze website

Lees hier onze veelgestelde vragen en onze antwoorden. Mis je je een vraag in de FAQ-page? Neem gerust contact met ons op en stel je je vraag.

Pagina voor het laatst bijgewerkt: 30 maart 2023

Algemene vragen

Nee, wij kunnen je niet helpen voor inval instructeurs.

Tip: Op Facebook zijn er diverse groepen waarop je lid kunt worden.

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.  Houd ons in de gaten voor meer.

Check de brand collectie: https://www.adidas.nl/fitness_en_training

Officieel persbericht : Link

Betreft Reebok, er zijn nog wel Reebok x Les Mills. FW22 collectie te koop en bestellen zolang de voorraad verstrekt. Wij zetten alleen geen links, logo´s of overige naar Reebok Online Store meer.

Een officiële update over de partnerschap met Reebok x Les Mills lees je hier (in het Engels): https://www.lesmills.com/instructors/instructor-news/reebok-partnership-news/

Nieuws artikelen of onderwerpen zijn afkomstig van evenementen van Les Mills Nederland/België of Les Mills. Wij geven beknopte informatie met de rechtstreekse link naar de website of evenement toe.

Wij zetten ná twee dagen op onze website. Met bronvermelding

Bas heeft de officiële fanwebsites opgericht als een positieve reclame voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT, adidas en Polar. Wij besteden aandacht aan diverse events zoals Les Mills kwartaalworkshops, program en training modules en andere media berichten die door Les Mills Nederland website staat gepubliceerd. Wij maken de opbouw van de zinnen anders, maar wel dat het ‘dezelfde’ informatie wordt verschaft wat Les Mills NL heeft gepubliceerd op hun websites uit de Media Centre artikelen.

Onze (gezamenlijke) missie is om meer (achtergrond) informatie te verschaffen aan jou over de programma en de events. En wij willen ook for a fitter planet gaan 😉

De meeste websites zetten de tag als ‘SPOILER ALERT‘ – mensen kunnen dan zelf kiezen of ze wel of niet lezen.

Wij zetten pas de Tracklists van BODYCOMBAT en andere promotie materiaal online wanneer Les Mills International dit ook doen op hun website. Op deze manier houden wij aan de regels in conform van het verspreiden van officiële materiaal.

Nee, dit is niet mogelijk. Alle communicatie gaan via het Les Mills Nederland kantoor wanneer het om Nationale Trainers gaat. 

Wij zullen deze verzoeken ook niet behandelen en beantwoorden.

Alle gepubliceerde Tracklists op onze fanwebsites zijn uitsluitend alleen voor referentiedoeleinden.

Wij zetten pas de tracklists op onze fanpages neer wanneer Les Mills International en Les Mills Nederland dit ook doen.

Achter de schermen

Onze BODYCOMBAT NLBE Fanpage (www.body-combat.nl) zal 4x per kwartaal bijgewerkt en voorzien met de nieuwste informatie en promotiemateriaal (zodra dit ter beschikking wordt gesteld) zodat alles actueel blijft. Dit houdt in ‘maand Kwartaal Update’.

BODYCOMBAT NLBE Fanpage kunnen niet de precieze datum vertellen wanneer aan de website wordt gewerkt en voorzien van nieuw materiaal en informatie. Tussendoor wordt ook aan de website bijgewerkt als ‘minor update’.

Uiteraard stellen wij je op de hoogte door middel van een nieuwsbericht-update.

 

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU hebben verschillende teams en wordt gerund en beheerd en dit zijn uitsluitend enthousiaste vrijwillgers.

Twee voor BODY-COMBAT.NL en drie voor BODY-COMBAT.EU.

Beide teams hebben liefde voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT en haar partners, zoals Reebok en Polar.

De website wordt beheerd door fanatieke enthousiastelingen/vrijwillgers die affiniteit hebben met Les Mills en BODYCOMBAT en hun partners zoals adidas en Polar hebben zo nu en dan contact met Les Mills Nederland als wij vragen hebben of informatie nodig hebben.

Belangrijk om te weten: aan beide websites (BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU) worden beheerd door fanatieke betrouwbare vrijwilligers en wij doen ons best om altijd te reageren via e-mailberichten. Ons streef reactie via de e-mail is binnen 24 uur, uitlopend tot 48 uur.

Deze website wordt onderhouden door de eigenaar en door de co-webmasters en blijft vrij van advertenties.

De eigenaar zorgt ervoor dat alles online blijft.

BODY-COMBAT.NL bestaat sinds begin maart 2006.  BODY-COMBAT.EU bestaat sinds maart 2016 en richt zich op internationale bezoekers en is een onderdeel van BODY-COMBAT.NL.

Promotie materiaal

Ja, wij mogen inderdaad officiële promotie materiaal gebruiken voor onze website per kwartaal (wij beschikken tot een Les Mills Marketing Studio-account, voorheen Brandcentral en daarvoor eClub). Op deze manier maken wij reclame voor Les Mills BODYCOMBAT, Les Mills en haar partners.

Lees hier meer voor informatie.

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU zijn fanwebsites en willen juist zo min mogelijk informatie verzamelen en vragen van haar bezoekers en wij verwerken geen persoonlijke en betaalgegevens/informatie zoals Les Mills Nederland wel doet met Kwartaalworkshops en andere grootschalige evenementen.

Wij verwerken en ontvangen alleen de basis gegevens als je ons contact opneemt (jouw naam en jouw e-mailadres) via het/ons contactformulier op onze fanwebsites.