Over Les Mills: Onze groepslessen

Les Mills: in het kort
Les Mills is één van de grootste fitness marktleider van de wereld. Ze hebben de beste, inspirerende groepslessen: BODYATTACK, BODYBALANCE, BODYCOMBAT, BODYJAM, BODYPUMP, BODYSTEP, Les Mills TONE, BORN TO MOVE, CXWORX, GRIT SERIES (CARDIO, PLYO EN STRENGTH), RPM, SH’BAM, SPRINT and THE TRIP en Les Mills Barré.

Partnership met Reebok | in stijl met onze collectie voor Les Mills

Reebok en Les Mills werken sinds 2013 samen. Reebok heeft een prachtige nieuwe kleding collectie voor Les Mills programma’s gelanceerd voor Fall/Winter 2019. Er is nu ook sale van de vorige collectie van Spring/Summer Collection 2019. Check it snel, voordat alles is uitverkocht! Er wordt ook verschillende collecties verkocht, zoals Classics en Lifestyle.

Partnership met Polar | Join the tribe

Polar en Les Mills werken samen aan een fittere, gezondere wereld. Met de Polar A370 LES MILLS editie en de workouts van LES MILLS™ als sportprofiel weet je zeker dat elke minuut wordt vastgelegd. En dat is niet het enige: je kunt je ervaringen ook met de hele wereld delen. Daarvoor voeg je gewoon je favoriete workouts toe aan je Polar A370, en dan ben je er klaar voor! (Bron)

Bestel nu hier!

Vind een Les Mills groepsles of Les Mills gelieerde clubs

Kijk op www.lesmills.nl en klik op de tabblad “vind een les” om te kijken welke club deze groepslessen aanbieden!

Les Mills informatie
Over Les Mills
Les Mills: Ons verhaal

BODYCOMBAT - FEEL IT ALL