Over Les Mills: Onze groepslessen

Les Mills: in het kort

Les Mills is één van de grootste fitness marktleider van de wereld. Ze hebben de beste, inspirerende groepslessen: BODYATTACK, BODYBALANCE, BODYCOMBAT, BODYJAM, BODYPUMP, BODYSTEP, Les Mills TONE, BORN TO MOVE, LES MILLS CORE, LES MILLS GRIT SERIES (CARDIO, PLYO EN STRENGTH), RPM, SH’BAM, LES MILLS SPRINT en THE TRIP en Les Mills Barré.

Vind een Les Mills groepsles of Les Mills gelieerde clubs

Kijk op www.lesmills.nl en klik op de tabblad “vind een les” om te kijken welke club deze groepslessen

Het verhaal van Les Mills

Lees meer & weet meer over Les Mills

Reebok x Les Mills: stel je kleding samen

Reebok en Les Mills werken sinds 2013 samen. Reebok heeft een prachtige nieuwe kleding collectie voor Les Mills programma’s gelanceerd voor Spring/Summer 2022.

Check it out: www.reebok.nl/lesmills

Update: Reebok x Les Mills partnerschap

Een update over de partnerschap van Reebok x Les Mills lees je hier op de officiele website van Les Mills International (in het Engels): https://www.lesmills.com/instructors/instructor-news/reebok-partnership-news/

Les Mills in partnership met Polar | Join the tribe

Polar en Les Mills werken samen aan een fittere, gezondere wereld. Met de Polar IGNITE of A370 LES MILLS editie en de workouts van LES MILLS™ als sportprofiel weet je zeker dat elke minuut wordt vastgelegd. En dat is niet het enige: je kunt je ervaringen ook met de hele wereld delen. Daarvoor voeg je gewoon je favoriete workouts toe aan je Polar A370 of Ignite, en dan ben je er klaar voor! (Bron)

Bestel de Polar Ignite nu hier!