Over Les Mills: Onze groepslessen

Les Mills: in het kort

Les Mills is één van de grootste fitness marktleider van de wereld. Ze hebben de beste, inspirerende groepslessen: BODYATTACK, BODYBALANCE, BODYCOMBAT, BODYJAM, BODYPUMP, BODYSTEP, Les Mills TONE, BORN TO MOVE, LES MILLS CORE, LES MILLS GRIT SERIES (CARDIO, PLYO EN STRENGTH), RPM, SH’BAM, LES MILLS SPRINT en THE TRIP en Les Mills Barré en Les Mills Strength Development

Vind een Les Mills groepsles of Les Mills gelieerde clubs

Kijk op www.lesmills.nl en klik op de tabblad “vind een les” om te kijken welke club deze groepslessen

Het verhaal van Les Mills

Lees meer & weet meer over Les Mills

adidas x Les Mills

 

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.

Houd ons in de gaten voor meer.

Shop nu: https://www.adidas.nl/fitness_en_training

Officiële persberichten, afkomstig vanuit Les Mills en adidas.

adidas News: Link naar officiele persbericht

Les Mills: Link naar officiele persbericht

Vanuit onszelf

Lees meer in ons persbericht: Nieuwe brand partnerschap: adidas en Les Mills – Persbericht

Update: Reebok x Les Mills partnerschap

Een update over de partnerschap van Reebok x Les Mills lees je hier op de officiele website van Les Mills International (in het Engels): https://www.lesmills.com/instructors/instructor-news/reebok-partnership-news/

Voorlopig kan je nog de laatste collectie van Reebok x Les Mills bestellen en kopen via de website van Reebok en op kwartaal. Helaas zetten wij geen linkjes meer naar de Reebok website i.v.m. nieuwe samenwerking tussen Les Mills en adidas.

Les Mills in partnership met Polar | Join the tribe

Polar en Les Mills werken samen aan een fittere, gezondere wereld. Met de Polar IGNITE of A370 LES MILLS editie en de workouts van LES MILLS™ als sportprofiel weet je zeker dat elke minuut wordt vastgelegd. En dat is niet het enige: je kunt je ervaringen ook met de hele wereld delen. Daarvoor voeg je gewoon je favoriete workouts toe aan je Polar A370 of Ignite, en dan ben je er klaar voor! (Bron)

Bestel de Polar Ignite nu hier!