Algemene vragen

Kort antwoord: Nee.

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.  Houd ons in de gaten voor meer.

Ga naar www.adidas.nl/lesmills

Officieel persbericht vanuit Les Mills (Global) : Link

Nieuws artikelen of onderwerpen zijn afkomstig van evenementen van Les Mills Nederland/België of Les Mills. Wij geven beknopte informatie met de rechtstreekse link naar de website of evenement toe.

Wij zetten ná twee dagen op onze website. Met bronvermelding

Overige nieuwsartikelen komen intern vanuit ons en bij elk kwartaal.

Bas heeft de officiële fanpages opgericht als een positieve reclame voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT, adidas en Polar. Wij besteden aandacht aan diverse events zoals Les Mills kwartaalworkshops, program en training modules en andere media berichten die door Les Mills Nederland website staat gepubliceerd. Wij maken de opbouw van de zinnen anders, maar wel dat het ‘dezelfde’ informatie wordt verschaft wat Les Mills NL heeft gepubliceerd op hun websites uit de Media Centre artikelen.

Onze (gezamenlijke) missie is om meer (achtergrond) informatie te verschaffen aan jou over de programma en de events. En wij willen ook for a fitter planet gaan 😉

De meeste websites zetten de tag als ‘SPOILER ALERT‘ – mensen kunnen dan zelf kiezen of ze wel of niet lezen.

Wij plaatsen de nieuwe Tracklist op onze Fanpage, als én wanneer Les Mills International (www.lesmills.com/bodycombat/tracklist) ook de nieuwe Tracklist wordt geplaatst. Wij laten dit weten in een Qx <jaar> <maand> Kwartaal Update nieuwsartikel.

Nee, dit is niet mogelijk. Alle communicatie gaan via het Les Mills Nederland kantoor wanneer het om Nationale Trainers gaat. 

Wij zullen deze verzoeken ook niet behandelen en beantwoorden.

Alle gepubliceerde Tracklists op onze fanwebsites zijn uitsluitend alleen voor referentiedoeleinden.

Wij plaatsen de nieuwe Tracklist op onze Fanpage, als én wanneer Les Mills International (www.lesmills.com/bodycombat/tracklist) ook de nieuwe Tracklist wordt geplaatst. Wij laten dit weten in een Qx <jaar> <maand> Kwartaal Update nieuwsartikel.

Wat supertof en leuk dat je een (Les Mills BODYCOMBAT) evenement gaat organiseren! Ja, dit is mogelijk om te promoten op onze fanpage. Kijk even voor informatie op de onderstaande knop:

Heel veel succes met het voorbereiden van je evenement!

Achter de schermen

De BODYCOMBAT NLBE Fanpage (www.body-combat.nl) wordt 4x per kwartaal bijgewerkt en voorzien met de nieuwste informatie en promotiemateriaal (zodra dit ter beschikking wordt gesteld) zodat alles actueel blijft. Dit houdt in ‘Qx <jaartal> <maand> Kwartaal Update’.

Tussendoor wordt ook aan de website bijgewerkt als als dit nodig wordt geacht door de Beheerders.

Wij staan open voor klachten en opbouwende feedback/kritiek over onze fanpage. Wij verwerken jouw klacht onder conform van onze privacybeleid.

Je kan contact met ons opnemen naar het volgende e-mailadres info@body-combat.nl en een CC aan de beheerder van de fanpage; bas@body-combat.nl. Jouw klachtmail moet wel aan aantal voorwaarden voldoen:

  • Geen capslock (hoofdletters) in je onderwerp en je bericht. Met capslock is schreeuwen.
  • Bouw je klachtmail goed op en kom met goede juiste argumenten waarom wij onze informatie moeten aanpassen en kom met gedetailleerde informatie.
  • Dreigementen en andere flames in je e-mailbericht wordt niet behandeld.
  • Geef ons de tijd om zorgvuldig en goed mogelijk te reageren op je e-mail.*

Als we als team van onze Fanpage nergens uitkomen, nemen wij ter consultatie contact op met HDD Group NL / Les Mills Netherlands/Belgium. Wij noemen en zetten geen naam / namen of andere persoongegevens in onze consultatie naar HDD Group en verwerken jouw mail onder conform van onze privacybeleid.

*Let op: Ons reactietijd duurt op klachten 4 weken (weekenden en nationale feestdagen niet meegerekend).

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU hebben verschillende teams en wordt gerund en beheerd en dit zijn uitsluitend enthousiaste vrijwillgers.

Twee voor BODY-COMBAT.NL en drie voor BODY-COMBAT.EU.

Beide teams hebben liefde voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT en haar partners, zoals adidas en Polar.

De website wordt beheerd door fanatieke enthousiastelingen/vrijwillgers die affiniteit hebben met Les Mills en BODYCOMBAT en hun partners zoals adidas en Polar hebben zo nu en dan contact met Les Mills Nederland als wij vragen hebben of informatie nodig hebben.

Wij willen je verwijzen naar onze principes sinds de oprichting (Maart 2006) van onze fanpage:

BODY-COMBAT.NL bestaat sinds begin maart 2006.  BODY-COMBAT.EU bestaat sinds maart 2016 en richt zich op internationale bezoekers en is een onderdeel van BODY-COMBAT.NL.

Goed om te weten:

BODYCOMBAT EU INT wordt in de loop van 2024 weer herbouwd:

Promotie materiaal

Ja, wij mogen inderdaad officiële promotie materiaal gebruiken voor onze website per kwartaal (wij beschikken tot een Les Mills Marketing Studio-account (voorheen Les Mills Brandcentral en daarvoor Les Mills eClub). Op deze manier maken wij reclame voor Les Mills BODYCOMBAT, Les Mills en haar partners.

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU zijn fanwebsites en willen juist zo min mogelijk en geen privacygevoelige informatie verzamelen, ontvangen en vragen van haar bezoekers en wij verwerken geen persoonlijke en betaalgegevens/informatie zoals Les Mills Nederland/België wel doet met Kwartaalworkshops en andere grootschalige evenementen.

Alleen de basis contactgegevens

Wij verwerken en ontvangen alleen de basis gegevens als je ons contact opneemt (jouw naam en jouw e-mailadres) via het/ons contactformulier op onze fanwebsites.

Legaal

Wil je meer weten hoe wij als fanpage omgaan met jouw privacy? Lees hier de onderstaande buttons voor meer informatie.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!