FAQ

Lees hier onze veelgestelde vragen en onze antwoorden. Mis je je een vraag in de FAQ-page? Neem contact met ons op en stel je je vraag.

Ik ben op zoek naar (een) Les Mills instructeur(s). Kunnen jullie mij helpen?

Wij als officiele fanwebsite voor het Les Mills programma BODYCOMBAT beschikken over geen enkele contactgegevens van Les Mills BODYCOMBAT instructeurs van NLBE en wij zouden dit ook niet zomaar mogen doen in verband met de privacywet, de AVG. Wij kunnen je wel aantal handige links en Facebookgroepen geven waarop je een bericht kunt posten voor vervangende instructeur(s).

Neem even contact met ons op en je krijgt van ons deze internetlinks!

 
Waar kan ik Les Mills kleding bestellen?
Op www.reebok.nl kan je favoriete Les Mills kleding bestellen.

Huidige status / 2020

Reebok x Les Mills: Spring/Summer 2020 collection

De nieuwe Reebok kledinglijn voor Les Mills is nu officieel te koop op de website van Reebok.nl. Maak je eigen Les Mills outfit compleet. Shop nu!

 
Voldoen jullie aan de nieuwe privacy wet (AVG/GDPR)?
Wij hebben sinds 18 mei 2018 onze nieuwe privacyverklaring op onze websites (www.body-combat.nl en www.body-combat.eu) geplaatst. Wij voldoen in principe aan de AVG privacywetregelgeving.

Hoewel wij een fanwebsites zijn en verwerken geen zeer persoonlijke informatie zoals Les Mills Nederland wel doet, verwerken wij alleen de basis gegevens als je ons contact opneemt met daarin je e-mailbericht (je naam, e-mailadres en je browsertype en apparaat type).

Ons privacy beleid kan je hier rustig nalezen.

 
Hoeveel mensen werken aan BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU?
Op dit moment ‘werken’ twee mensen aan BODY-COMBAT.NL. Het zijn enthousiaste gepassioneerde vrijwilligers die passie hebben voor BODYCOMBAT. Echter zijn deze vrijwilligers ‘veteranen van BODYCOMBAT. Beide personen doen maximaal 17 jaar lang BODYCOMBAT.

Bas is de eigenaar/oprichter van www.body-combat.nl en www.body-combat.eu, en is ook administrator van de website. Hij zorgt ervoor dat alles up-to-date blijft op veiligheid en dat alles actueel is en daarmee ook blijft. Hij heeft de meeste contact met het BODYCOMBAT Team NLBE van Les Mills Nederland en met het hoofdkantoor voor praktische vragen en heeft alleen toegang tot het Brand Central account.
Wendy is co-webmaster van www.body-combat.nl. Zij helpt Bas graag mee en levert diverse artikelen aan en heeft ook contact met mensen die contact opnemen via de email.

Bij BODY-COMBAT.EU zijn twee internationale webmasters actief. Zij helpen Bas mee aan de internationale versie van BODYCOMBAT. Kijk hier naar de BODYCOMBAT EUINT.

Een kleine hechte team dus 😉 maar we willen graag ons team uitbreiden.

Wij zoeken dus jou! 

We hebben aantal plekken over voor co-webmaster van BODY-COMBAT.NL. Kijk even hier voor meer informatie. Dit is dus je kans als je van bloggen en van Les Mills / Les Mills BODYCOMBAT van houdt!

 
Waar komen de nieuwsartikelen vandaan op jullie website?
De nieuwsartikelen zijn gebaseerd op de berichtgeving vanuit Les Mills Nederland en wij zitten dit ook bij elk artikel neer als bronvermelding. Weliswaar is de begin teksten wat veranderd in onze teksten, alleen de artikelen zijn wel ‘hetzelfde’. Dit doen we zodat er geen conflicten zijn met Google en andere zoekmachines op internet (bots).

Met de evenementen van Les Mills wachten wij meestal wanneer dit ‘official confirmed‘ is door het kantoor in Nederland. Wij zetten niet zomaar een event op onze website neer.

Wij zetten altijd netjes de bronvermelding bij de geplaatste artikelen en informatie.

 
Door wie wordt deze website onderhouden en beheerd?
De website wordt beheerd door fanatieke enthousiastelingen die affiniteit hebben met Les Mills en BODYCOMBAT en hun partners zoals Reebok en Polar hebben zo nu en dan contact met Les Mills Nederland als wij vragen hebben of informatie nodig hebben. Inmiddels is BODY-COMBAT.EU is ook online en heeft dezelfde formatdesign als BODYCOMBAT.NL. BODY-COMBAT.EU is internationaal en op één taal gericht: Engels en gericht op internationale instructeurs en deelnemers.

Belangrijk om te weten: aan beide websites (BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU) worden beheerd door vrijwilligers en wij doen ons best om altijd te reageren via e-mailberichten. Ons streef reactie via de e-mail is binnen 24 uur, uitlopend tot 48 uur.

 
Hoe wordt de fanwebsites bekostigd?
Deze website wordt onderhouden door de eigenaar en door de co-webmasters en is vrij van advertenties. Wij willen niet verdienen van en aan het merk van Les Mills en/of van Les Mills BODYCOMBAT en er is voor ons nog geen reden om ‘click advertenties’ te implanteren in de website.

De eigenaar zorgt ervoor dat alles online blijft.

 
Kan ik contact opnemen met de Nationale Trainers via jullie website?
Het is niet mogelijk om contact op te nemen met de Nationale Trainers van BODYCOMBAT Team NLBE, via onze fanwebsite.

Neem hiervoor even contact op met Les Mills Nederland of via de Facebookpagina van BODYCOMBAT Team NLBE kan je contact met hen opnemen en drop een privé bericht.

 
Wat is jullie missie?
Bas heeft de officiele fanwebsites opgericht als een positieve reclame voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT, Reebok en Polar. Wij besteden aandacht aan diverse events zoals Les Mills kwartaalworkshops, program en training modules en andere media berichten die door Les Mills Nederland website staat gepubliceerd. Wij maken de opbouw van de zinnen anders, maar wel dat het ‘dezelfde’ informatie wordt verschaft wat Les Mills NL heeft gepubliceerd op hun websites uit de Media Centre artikelen.

Onze (gezamenlijke) missie is om meer (achtergrond) informatie te verschaffen aan jou over de programma en de events. En wij willen ook for a fitter planet gaan 😉

 
Op internet staan de tracklists en promotie materiaal veel eerder online. Waarom doen jullie dit niet?
De meeste websites zetten de tag als ‘SPOILER ALERT‘ – mensen kunnen dan zelf kiezen of ze wel of niet lezen.

Wij zetten pas de tracklists van BODYCOMBAT en andere promotie materiaal online wanneer Les Mills Nederland dit ook doen op hun website en op de social media accounts. Op deze manier houden wij aan de regels in conform van het verspreiden van officiële materiaal.

 
Hoe lang bestaat BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU? En mogen jullie officiele promotie materiaal gebruiken?
BODY-COMBAT.NL bestaat sinds begin maart 2006. Bas, de oprichter van BODY-COMBAT.NL, start na 3,5 jaar met een speciale website. In februari/maart 2006 kreeg Bas toegang tot het eClub account, wat nu Les Mills Brand Central is om officiele promotie materiaal te gebruiken voor de website.

BODY-COMBAT.EU bestaat sinds maart 2016 en richt zich op internationale bezoekers. Het is een complete sidekick en onderdeel van BODY-COMBAT.NL.

BODY-COMBAT.NL heeft een tijdje gedraaid op een gratis hostingplatform, sinds 2008 nadat Bas een .NL-domeinnaam geregistreerd heeft op een betaalde hostingplatform overgezet. Op dit moment heeft hij volgende domeinnamen in zijn bezit: www.body-combat.eu, www.body-combat.org en www.body-combat.net. De laatste twee domeinnamen wordt doorgestuurd naar www.body-combat.eu.

Sinds april 2016 is de website officieel bestempeld door het BODYCOMBAT Team NLBE / Les Mills NLBE als een eerste fanwebsite op de Facebookpagina van BODYCOMBAT Team NLBE.

De BODY-COMBAT.NL website bestaat 13,5 jaar op het internet.

Bas doet op dit moment 17 jaar lang BODYCOMBAT en heeft na 11,5 jaar helaas gestopt met Les Mills BODYPUMP (wie weet gaat pakt hij dit weer op). Bas is dus echte Les Mills fan en gelooft in hun boodschap voor een fitter en gezonder planeet. Lees hier meer over onze websites.

Optimized with PageSpeed Ninja