Veelgestelde vragen en antwoorden

Lees hier onze veelgestelde vragen en onze antwoorden.

Pagina voor het laatst bijgewerkt: 13 juni 2023

Algemene vragen

Nee, wij kunnen je niet helpen voor inval instructeurs.

Tip: Op Facebook zijn er diverse groepen waarop je lid kunt worden.

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.  Houd ons in de gaten voor meer.

Check de brand collectie: https://www.adidas.nl/fitness_en_training

Officieel persbericht vanuit Les Mills (Global) : Link

/////

Beëindiging Reebok x Les Mills partnerschap

Een officiële update over de partnerschap met Reebok x Les Mills lees je hier (in het Engels): https://www.lesmills.com/instructors/instructor-news/reebok-partnership-news/

Nieuws artikelen of onderwerpen zijn afkomstig van evenementen van Les Mills Nederland/België of Les Mills. Wij geven beknopte informatie met de rechtstreekse link naar de website of evenement toe.

Wij zetten ná twee dagen op onze website. Met bronvermelding

Overige nieuwsartikelen komen intern vanuit ons en bij elk kwartaal.

Bas heeft de officiële fanwebsites opgericht als een positieve reclame voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT, adidas en Polar. Wij besteden aandacht aan diverse events zoals Les Mills kwartaalworkshops, program en training modules en andere media berichten die door Les Mills Nederland website staat gepubliceerd. Wij maken de opbouw van de zinnen anders, maar wel dat het ‘dezelfde’ informatie wordt verschaft wat Les Mills NL heeft gepubliceerd op hun websites uit de Media Centre artikelen.

Onze (gezamenlijke) missie is om meer (achtergrond) informatie te verschaffen aan jou over de programma en de events. En wij willen ook for a fitter planet gaan 😉

De meeste websites zetten de tag als ‘SPOILER ALERT‘ – mensen kunnen dan zelf kiezen of ze wel of niet lezen.

Wij zetten pas de tracklists op onze fanpages neer wanneer Les Mills International en Les Mills Nederland dit ook plaatsen op hun website. Wij hebben een regel als de laatste kwartaaldag of weekend erop zitten, plaatsen we de nieuwe Tracklist. Dit doen we in een kwartaalupdate.

Nee, dit is niet mogelijk. Alle communicatie gaan via het Les Mills Nederland kantoor wanneer het om Nationale Trainers gaat. 

Wij zullen deze verzoeken ook niet behandelen en beantwoorden.

Alle gepubliceerde Tracklists op onze fanwebsites zijn uitsluitend alleen voor referentiedoeleinden.

Wij zetten pas de tracklists op onze fanpages neer wanneer Les Mills International en Les Mills Nederland dit ook plaatsen op hun website. Wij hebben een regel als de laatste kwartaaldag of weekend erop zitten, plaatsen we de nieuwe Tracklist. Dit doen we in een kwartaalupdate.

Wat supertof en leuk dat je een (Les Mills BODYCOMBAT) evenement gaat organiseren! Ja, dit is mogelijk om te promoten op onze fanpage. Kijk even voor informatie op de onderstaande knop:

Heel veel succes met het voorbereiden van je evenement!

Achter de schermen

De BODYCOMBAT NLBE Fanpage (www.body-combat.nl) wordt 4x per kwartaal bijgewerkt en voorzien met de nieuwste informatie en promotiemateriaal (zodra dit ter beschikking wordt gesteld) zodat alles actueel blijft. Dit houdt in ‘maand Kwartaal Update’.

BODYCOMBAT NLBE Fanpage kunnen niet de precieze datum vertellen wanneer aan de website wordt gewerkt en voorzien van nieuw materiaal en informatie. Tussendoor wordt ook aan de website bijgewerkt als ‘kleine update’.

Uiteraard stellen wij je op de hoogte door middel van een nieuwsbericht-update.

Heb je klachten over onze fanpage van BODYCOMBAT? Dan vernemen we dit graag via e-mail.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of op dit e-mailadres (rechtstreeks naar Bas): bas@body-combat.nl en als onderwerp: ´Klacht Geel´

Zonder of niet-correct onderwerp kan Bas niet jouw klacht(en) in behandeling nemen, aangezien bij ons alle communicatie een bepaalde kleuren hebben.

Wanneer je doorgronde legitieme klachten aan ons verstuurd, nemen wij uiteraard ter ondersteuning ook contact op met HDD Group NL / Les Mills NLBE. Wij versturen jouw naam en e-mailadres NIET mee wanneer we consultatie gaan aanvragen bij HDD Group NL/Les Mills NLBE (we opereren vanuit ons privacybeleid).

Wij zullen dit ten alle tijden aan u toestemming vragen dat wij jouw inhoud (tekst) in de e-mail mogen mee versturen, onder conform van ons privacybeleid. Jouw e-mailadres en naam blijft ten alle tijden anoniem.

Let op: Ons reactietijd duurt op klachten 4 weken (weekenden en nationale feestdagen niet meegerekend).

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU hebben verschillende teams en wordt gerund en beheerd en dit zijn uitsluitend enthousiaste vrijwillgers.

Twee voor BODY-COMBAT.NL en drie voor BODY-COMBAT.EU.

Beide teams hebben liefde voor Les Mills en Les Mills BODYCOMBAT en haar partners, zoals adidas en Polar.

De website wordt beheerd door fanatieke enthousiastelingen/vrijwillgers die affiniteit hebben met Les Mills en BODYCOMBAT en hun partners zoals adidas en Polar hebben zo nu en dan contact met Les Mills Nederland als wij vragen hebben of informatie nodig hebben.

Je kan wel op uitmaken dat de eigenaar ervoor zorgt dat de Fanpages online blijft en onderhoud verzorgd in de backend. Wij willen je verwijzen naar onze principes sinds de oprichting van onze fanpages:

BODY-COMBAT.NL bestaat sinds begin maart 2006.  BODY-COMBAT.EU bestaat sinds maart 2016 en richt zich op internationale bezoekers en is een onderdeel van BODY-COMBAT.NL.

Goed om te weten:

BODYCOMBAT EU INT wordt in de loop van 2024 weer herbouwd:

Promotie materiaal

Ja, wij mogen inderdaad officiële promotie materiaal gebruiken voor onze website per kwartaal (wij beschikken tot een Les Mills Marketing Studio-account (voorheen Les Mills Brandcentral en daarvoor Les Mills eClub). Op deze manier maken wij reclame voor Les Mills BODYCOMBAT, Les Mills en haar partners.

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU zijn fanwebsites en willen juist zo min mogelijk en geen privacygevoelige informatie verzamelen, ontvangen en vragen van haar bezoekers en wij verwerken geen persoonlijke en betaalgegevens/informatie zoals Les Mills Nederland/België wel doet met Kwartaalworkshops en andere grootschalige evenementen.

Alleen de basis contactgegevens

Wij verwerken en ontvangen alleen de basis gegevens als je ons contact opneemt (jouw naam en jouw e-mailadres) via het/ons contactformulier op onze fanwebsites.

Legaal

Wil je meer weten hoe wij als fanpage omgaan met jouw privacy? Lees hier de onderstaande buttons voor meer informatie.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!