Maak kennis met BODYCOMBAT NLBE Fanpage Team

Wie beheren, onderhouden en maken reclame voor BODYCOMBAT?

Maak kennis met Bas – Gladiator

Bas @ Megakwartaal 2023 - www.body-combat.nl

Wie is Bas? Wat doet hij precies achter de schermen?

Bas is eigenaar en oprichter van BODYCOMBAT NLBE Fanpage sinds 2006 en is ook eigenaar van BODYCOMBAT EUINT Fanpage (nieuws artikel: BC EUINT wordt in 2024 herbouwd). Hij zorgt ervoor dat de informatie op de fanpage(s) actueel blijven, staat in contact met Les Mills NLBE en met de bezoekers die contact met hem opnemen. Hij zorgt ook ervoor dat de site benodigde updates ontvangt en software bijwerkt.

Bas heeft toegang tot zijn eigen Les Mills Marketing Studio account om gebruik te maken van officiële promotiemateriaal en deze te gebruiken voor/op zijn fanpages.

Hij is een enthousiaste, betrouwbare en trouwe gepassioneerde sporter die al 20 jaar lang mee aan Les Mills BODYCOMBAT van Les Mills in zijn sportschool. Bas begon aan Les Mills BODYCOMBAT omstreeks Release 17, in het jaar 2003.

Hij wordt in de sportschool ook wel de BODYCOMBAT goeroe genoemd omdat hij alles over Les Mills BODYCOMBAT weet zoals de choreografie en welke releases daarbij horen en met de bewegingen erbij, en ook heeft een bijnaam en dit is “The Gladiator”. Zijn favoriete en hoofdprogramma is Les Mills BODYCOMBAT. Bas heeft altijd al een affiniteit gehad met Mixed Martial Arts.

Hij doet drie keer per week Krachttraining naast de BODYCOMBAT lessen.

Overige Les Mills programma´s

Bas heeft de volgende Les Mills programma´s meegedaan in zijn sportschool, maar is daar nu mee gestopt:

  • BODYJAM (2 jaar)
  • BODYBALANCE (2,5 jaar)
  • BODYPUMP (11,5 jaar)
  • SH´BAM (1,5 jaar)

Neem contact op met Bas

Blog

Lees zijn blog: https://www.body-combat.nl/category/mededeling/

Maak kennis met Wendy – Wendytastic

Wie is Wendy? Wat doet zij precies achter de schermen?

Zij is een co-webmaster van BODYCOMBAT NLBE website en is ook instructeur van BODYCOMBAT en zij helpt graag Bas mee aan de website.

Neem contact met Wendy op

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!