Mei/Juni Q2-2022 Update

Algemeen

Het Megakwartaal 2022 – Les Mills NL 25 jaar was een groot succes en het reguliere kwartaal was afgelopen weekend in Nieuwegein. Wij konden weer echt bij elkaar zijn en hebben wij weer aantal updates voor het tweede kwartaal van 2022, en dit weekend is er dan de nieuwste release van BODYCOMBAT, Release #91. Dus, we mogen dan eindelijk de tracklist online zetten (Les Mills International heeft de #91 Tracklist eerder online gezet, toch wachten wij na de reguliere kwartaal in Nederland).

Les Mills Nederland/België viert dit jaar hun 25ste jubileum in de Benelux; nogmaals van harte gefeliciteerd🎉🍾🥂!

De Updates

  • BODYCOMBAT Release #91 staat online: check het hier
  • Les Mills Trailer en BODYCOMBATA Stronger You” trailer staat online: check het hier (embedded door Les Mills Marketing Studio).
  • A Stronger You-promotiemateriaal staat online her en der, evenals Invincible-promotiemateriaal.
  • FAQ is bijgewerkt met een extra vraag en antwoord
  • Een gloednieuwe Smart Start video van BODYCOMBAT staat online: check het hier (embedded door Les Mills Marketing Studio).

Kwartaal & Events

Les Mills Ibiza Trip 2022 – 11 t/m 18 juni 2022

Zon, zee, strand en geweldige toffe workouts met de leukste inspirerende (internationale) presenters onder de Spaanse zon. Les Mills Ibiza Trip 2022 is weer terug. Check de bovenstaande link voor meer informatie. De Ibiza-trip is ook voor niet-instructeurs

Overige data

Regulier kwartaaldata: https://www.lesmills.com/nl/instructeurs/kwartaalworkshops/

Word een Les Mills (BODYCOMBAT) Instructeur

Voor de maand juli 2022 staat er weer een PROGRAM TRAINING gepland voor BODYCOMBAT. Check hier voor de laatste informatie.

Project zomer

Zoals je eerder kon lezen in onze blogbericht eerder, gaan wij de TRACKLISTS submenu herindelen en verbeteren; omdat het scherm helemaal opvult en is lastig om goed te zoeken. Voor meer informatie kan je hier het blogbericht lezen.

Maak je Reebok x Les Mills gear compleet

Maak je outfit compleet met Reebok x Les Mills. Kijk voor meer informatie op: https://www.reebok.nl/

De volgende collecties zijn te vinden:

 

Track your progress with Polar

Polar en Les Mills werken samen aan een fittere, gezondere wereld. Met de Polar IGNITE of A370 LES MILLS editie en de workouts van LES MILLS™ als sportprofiel weet je zeker dat elke minuut wordt vastgelegd. En dat is niet het enige: je kunt je ervaringen ook met de hele wereld delen. Daarvoor voeg je gewoon je favoriete workouts toe aan je Polar smartwatch, en dan ben je er klaar voor! (Bron)

Bestel je Polar nu hier!

Q&A + Contacteer Ons

Heb jij aan- of opmerkingen, vragen, suggesties, tips of wil je zomaar iets kwijt? Neem dan even een kijkje op onze Veelgestelde vragen pagina (FAQ). Wellicht staat daar jouw vraag of aan- en/of opmerking wel tussen? Staat deze er niet bij dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Wij lezen graag je mail.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!