Project Zomer: Herindeling (sub-) menu ‘TRACKLISTS’ en BCEUINT fanpage – Bijgewerkt artikel

Artikel bijgewerkt op dinsdag 14 juni 2022 om 10:00uur.

Beste,

Dit is een mededeling over de technische kant van onze fanpage.Wat er precies gaat gebeuren lees je in dit artikel.

In 2020 ging de fanpages volledige op de schop met een verbeterde design en verminderde CSS code en dit is aardig goed gelukt. Vorig jaar in oktober 2021 hebben wij heel wat overbodige, onnodige code gestript en analytische tools/code eruit gehaald voor onze bezoekers op onze website en een Cookie- en privacy instellingenfunctie geplaatst zodat jij als gebruiker meer controle hebt over je privacy instellingen. Uiteraard kan je ook veel instellingen toepassen in jouw internetbrowser (zoals Firefox).

Wij van BODYCOMBATNLBE doen al veel om zo min mogelijk informatie te verzamelen en te vragen wanneer je ons fanpage bezoekt en wij vragen alleen de basiscontactgegevens wanneer je met ons contact opneemt.

Aankomende zomer van eind juni t/m september 2022 gaan wij op de achtergrond bezig aan onze fanpages.Wat er precies gaat gebeuren leggen wij in het kort uit.

  • Menu en submenu van TRACKLISTS gaan op de schop en gaan veranderen. Geen zorgen; alle tracklists blijven beschikbaar voor referentiedoeleinden. De submenu’s (dropdown menu) wordt echt te lang en te onduidelijk om te zoeken. Status: uitgevoerd @ 14 juni 2022.
  • Op dit moment zijn we nog steeds bezig met de technische kant met BCEUINT. Helaas zijn er aantal bugs tegengekomen, waardoor dit niet echt werkbaar is. Dit kan nog wel een tijdje duren vandaar dat de internationale BODYCOMBAT (www.body-combat.eu) fanpage nog steeds ‘underconstruction‘ is. Start: Juli – Augustus 2022
  • De filmpjes op onze Vimeo-account blijft wel bestaan voor sommige promotiefilmpjes, omdat dit niet anders kan. Door een mogelijkheid vanuit Les Mills Marketing Studio zijn deze filmpjes te embedden op de website. Ideale techniek en ‘kost’ ons geen extra ruimte op Vimeo-account. Status: uitgevoerd.
  • BODYCOMBAT NLBE TEAM wordt met een aankomende Mei/Juni Update Q2-2022 aangepast. Deze is inderdaad verouderd en dit weten we. Wij zetten het Nederlandse en Vlaamse/Belgische team van BODYCOMBAT op onze fanpage neer ter waardering. Status: Uitgevoerd.

Vragen of suggesties

Heb jij vragen, suggesties, tips of aanmerkingen voor onze fanpages? Je mag ook meedenken hoe we meer content op de fanpages kunnen neerzetten en stuur deze suggesties naar ons op. Wij hebben ook een FAQ-gedeelte. De FAQ-gedeelte kan je hier bezoeken. Voor ons contactpagina kan je hier bezoeken.

Wij lezen graag jouw mail en staan graag in contact met je! Dus, schroom vooral niet ;-)!