Mid-Q1-2020 Update: tussentijdse update en meer (Lees verder)

Algemeen

Afgelopen weekend was de laatste kwartaalworkshop Q1-2020 een feit in Zwolle. Alle Les Mills programma’s zijn gegeven door de geweldige nationaal trainer team en trainees van Les Mills NLBE.

Binnen enkele weken wordt het instructeurmateriaal aan de bijbehorende instructeurs/instructrices verzonden worden via de Les Mills Releases App.

 

Ik was ook in Zwolle, en ik vind het wel een goed/geweldig programma. Een nummer kennen we nog uit de Release van 60-reeksen en een beweging dat een tijdje weggeweest is, is weer helemaal terug! 🙂

Alle programma’s van Les Mills innoveren met tijd en na vele interne onderzoeken in Nieuw Zeeland, over de rest van de wereld.

BECOME AN INSTRUCTOR

Aanstaande april 2020 staat weer een Program Training module op de planning. Heb jij het in je om een groepslesinstructeur/instructrice te zijn? Informeer eens bij je GFM of ga als freelancer. Dit laatste kan je beter contact opnemen met het hoofdkantoor in Waalwijk. Kijk hiervoor meer informatie.

Tracklist & Trailer

Half maart 2020 zullen wij de tracklist en trailer van BODYCOMBAT en Les Mills op onze website plaatsen. Er zijn her en der al wat spoilers te vinden op diverse Facebookgroepen en het officiele website van Les Mills International en Les Mills Nederland/België staat de tracklist al gepubliceerd.

Wij, het BODY-COMBAT.NL, volgen onze planning bij het plaatsen van officiële materiaal. Nog eventjes geduld hebben!

Instructeur, wil jij de stap zetten voor het Nationaal Trainer Team?

Auditie voor Les Mills National Trainer 2020

Les Mills is op zoek naar inspirerende instructeurs die een stapje willen zetten naar National Trainer van zijn of haar programma(‘s).

Zet deze stap en maak deze keuze. Dit is echter alleen voor gecertificeerde instructeurs.

Wat moet je precies weten als je in deze journey erin ga stappen? Wat moet je precies voor doen? Er moeten aantal stappen worden doorlopen zoals het filmen van je volledige les en je bent een role model.

Er wordt uitgelegd van de vijf sleutelelementen die je moet hebben en beheersen en hoe je je kunt aanmelden.

Check meer hier: https://www.body-combat.nl/informatie/events/national-trainer-audition-2020/  of ga rechtstreeks naar Les Mills Nederland website: https://www.lesmills.com/nl/instructeurs/ontwikkel/les-mills-national-trainer-auditie/

Reebok x Les Mills Clothing SS2020

JAAA! Sinds 1 januari 2020 is het mogelijk om de nieuwe collectie te kopen van Les Mills collectie door Reebok. Check hier de website en maak je outfit compleet: https://www.reebok.nl/les_mills

Instructeurs krijgen 25% korting op hun aankoop.

Kleine teruggooi: Wie beheerd deze website en hoe is deze website ontstaan?

Ben je nieuwsgierig wie deze website sinds 2006 heeft opgericht? Je kan het hier nalezen over de crew van BODY-COMBAT.NL. En hoe is deze website ontstaan? Je kan deze informatie hier nalezen.

Events overzicht 2020

Je kan hier de binnenlandse evenementen bekijken. Tevens kan je op de groene letters (hyperlinks) klikken en op deze manier kom je terecht op een evenement.

Check it out hier: Events overzicht 2020

Volgende update is half maart 2020

Ons volgend bericht staat gepland half maart 2020 wanneer we nieuwe informatie gaan voorzien van nieuw materiaal van BODYCOMBAT en Les Mills.

Heb je tussentijds nog vragen, op-en/of aanmerkingen, ideeën, dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij lezen graag je bericht.

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!