Nieuwe updates Q1/2020: Nieuwe Reebok SS20 is te koop + 50% sale, nieuwe kwartaaldata’s en meer (Lees verder)

We hebben weer wat updates voor jou en dat leest je in dit bericht.

Reebok: SS20 en “End Of Season sale” 50%

Reebok heeft sinds 1 januari 2020 de nieuwe collectie SS 2020 van Les Mills gelanceerd en daarbij loopt de “End Of Season” 50% korting nog steeds op aantal artikels van FW19: Sla je slag met SS20 en profiteer van de 50% korting die nog loopt!

REEBOK HIIT TR: de nieuwe schoentelg

Reebok heeft hun nieuwe schoen telg ook gelanceerd de Reebok HIIT TR: dit wordt door aantal trainers en andere fanaten heel goed bestempeld als de schoen voor diverse HIIT trainingen en andere cardio trainingen en het is speciaal ontworpen voor energieke trainingen.

Neem gerust een kijkje op: https://www.reebok.nl/hiit | Reebok HIIT TR

Q1 2020: Kwartaal datums en locaties

Het eerste workshopkwartaal gaat weer vanaf februari 2020 weer van start. Heb jij je al opgegeven voor het eerste kwartaal? De Les Mills NLBE Trainers geven je diverse workshops, seminars en ook masterclasses voor jou les. Het beloofd een inspirerende, leuke dagen te worden met veel ins en outs uit het Les Mills Tribe. De lessen worden innovatiever, beter en ook leuker. BODYCOMBAT 83 komt er ook aan.

Kijk voor meer informatie op onze website voor een overzicht en anders ga je rechtstreeks naar de officiele website van Les Mills Nederland/Belgie voor meer informatie: https://www.lesmills.com/nl/instructeurs/kwartaalworkshops/

BODYCOMBAT Instructeur worden? Geef je op voor Program Training!

Er zijn ook tweetal datums bekend voor het BODYCOMBAT Program Training. Super tof natuurlijk!

Wil je als freelancer aan de slag gaan, zonder tussenkomst van een club? Neem dan even contact met het hoofdkantoor in Waalwijk. Zij kunnen je verder op weg helpen als je voor freelancer gaat.

Sport je op een gelieerde Les Mills club en zou je een stap willen zetten om als groepslesinstructeur te worden? Neem dan contact op met je fitness/groepsles coördinator of met de eigenaar/manager van de club.

Je kan hier de datums en locaties bekijken: Program Training 2020 | Periode februari & april 2020

Meer in het menu

We hebben meer links toegevoegd aan het menu; dit zijn externe links naar de officiele website van Les Mills Nederland/Belgie.

Je vindt hier een overzicht welke zijn toegevoegd aan het menu:

Events -> Advanced Training 2020 (extern)
Meer Media-> Instructeur Nieuws (extern)

Megakwartaal 2020: Pre-register yourself now!

Het is vrij vroeg begin dit jaar, maar we maken graag gebruik van het moment van schrijven. Je kan jezelf inschrijven voor het Megakwartaal 2020 in Veldhoven! Ga naar www.megakwartaal.nl en pre-register yourself!

Help! “Wat is BODYCOMBAT?”- link doet het niet!

Je kan “Wat is BODYCOMBAT?” hier nalezen. Geen zorgen :).

Vragen & Informatie

Mocht je met vragen zitten of heb je op- en/of aanmerkingen, neem dan gerust contact met ons op of stuur een email naar info@body-combat.nl! Wij lezen graag je email.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!