Het team van BODY-COMBAT.NL

Het BODY-COMBAT.NL TEAM stelt zich voor

Met Rachael Newsham tijdens Megakwartaal in 2016 in Veldhoven. Met stroopwafels ;).

Bas is een trotse eigenaar/oprichter van deze website, BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU. Hij is een enthousiaste, betrouwbare en trouwe sporter die al 15 jaar lang mee doet aan BODYCOMBAT van Les Mills in zijn sportschool.
Hij wordt in de sportschool ook wel de BODYCOMBAT goeroe genoemd omdat hij alles over BODYCOMBAT weet zoals de choreografie en welke releases daarbij horen en met de bewegingen erbij, en ook heeft Bas een andere bijnaam en dit is “The Gladiator”. Hij staat vrijwel altijd vooraan en helpt samen met de instructeurs nieuwe deelnemers te helpen in hun eerste les door voor te doen, als tweede vraagbaak. Zijn favoriete en hoofdprogramma is BODYCOMBAT en daarnaast doet hij ook BODYPUMP. Bas heeft altijd al een affiniteit gehad met Mixed Martial Arts.

Andere feiten over Bas
In het dagelijks leven is hij werkzaam in de IT/ICT branche.

Voor vragen/informatie aan Bas, kan je hem een e-mail sturen via het contactformulier.

Ik @ Westergasfabriek de locatie waar Les Mills Live 2017 Meets The filming werd gehouden.Foto gemaakt op 20 augustus 2017.

Ik @ Westergasfabriek de locatie waar Les Mills Live 2017 Meets The filming werd gehouden. Foto gemaakt op 20 augustus 2017.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Co-webmasters van BODY-COMBAT.NL

[Binnenkort een foto] Wendy is een co-webmaster van BODY-COMBAT.NL. Meer informatie volgt van haar binnenkort. Voor vragen/informatie aan haar kan je haar bereiken via het contactformulier.

Jouw naam hier? Check snel de vacature webpagina!

De eigenaar beschikt over één Les Mills Brandcentral account voor BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU.