Januari Update 2021: Tracklist, Trailers en nog veel meer!

Kia Ora,

Algemeen

Onze laatste update was oktober 2020 toen we het menu gingen aanpakken van de Tracklists van BODYCOMBAT. Het COVID-19 pandemie duurt nog steeds voort en we waren in verschillende lockdowns: gedeeltelijke lockdown en nu zitten we in een complete lockdown inclusief avondklok. En de sportscholen zijn nu ook allemaal dicht.

De sportschooleigenaren doen hun best om alternatieven aan te bieden zoals livestreams. Steun daarom je club ! Het BODY-COMBAT.NL Team wensen wij aan alle sportschooleigenaren en instructeurs heel veel sterkte en we kunnen alleen maar hopen dat we weer snel naar de sportschool mogen om elkaar weer live te zien en te spreken.

Afijn, wat zit in Januari Update update dit keer?

  • BODYCOMBAT United Tracklist (Q3-2020) staat online. United is een zelfstandig/tussen release release en is tijdens het COVID-19 pandemie opgenomen (april/mei 2020) met andere instructeurs. Het United Release was voor een World event op 19 september 2020, de United Releases.
  • BODYCOMBAT Release 85 Tracklist (Q4-2020) staat online. Technisch gezien is het vierde release in 2020; de meeste releases van Q4-2020 worden door de sportscholen pas in het nieuwe jaar gelanceerd. Medio januari 2021.
  • De Trailers: BODYCOMBAT 85 Trailer en Les Mills Hero Trailer staat online (op de homepage en op de Trailers pagina).
  • De volgende overzichtpagina´s zijn bijgewerkt: Workout en Instructeurs.
  • Nieuw online kwartaaldata Q1-2021 is bekend. Lees hier voor meer informatie.
  • Her en der andere afbeeldingen, zoals de homepage.
  • Reebok x Les Mills Spring/Summer Collection 2021 is nu beschikbaar in hun online store. Shop! Bekijk de webshop op: www.reebok.nl.

Waarom gedeelte update en United Release Tracklist?

Het COVID-19 heeft veel planning door de war geschopt met updaten van juiste materiaal. Daarom heeft het enorm lang op zich laat wachten en pas in januari 2021 is er bijgewerkt aan de website. Het is eigenlijk een Januari 2021-update en daarom is dit niet een kwartaalupdate.

Onze eerste planning was november/december 2020, maar door omstandigheden hebben we onze update verschoven naar Januari 2021.

In principe is United Tracklist niet (echt) een officiele Release – dit is een tussen/zelfstandig release is, maar we hebben dit toch bij ons op de website neergeplaatst. Uit onze persoonlijke overwegingen hebben we dit toch maar gedaan.

Become an Instructor

Er staat een nieuwe datum op de planning. Kijk hier snel voor meer informatie.

Volgende update

  • Medio: maart/april 2021 – BODYCOMBAT 86 Tracklist (Q1-2021), Les Mills Hero Trailer en nieuw materiaal voor Q1-2021.

Heb je vragen?

Heb je vragen, op-en/of aanmerkingen, suggesties of tips? Dan kan je gebruik maken van het contactformulier. Wij lezen graag mails.

Stay safe and healthy – stay with the fight!

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!