April Update 2021: BODYCOMBAT 86 Tracklist, trailers en meer.

Voor het laatst bijgewerkt: 30 april 2021*

Algemeen

We willen in deze update aan de website niet inhoudelijk beginnen over de pandemie en lockdowns. Toch zien we veel sportondernemers van sportscholen heel goed hun best doen om hun sporters aan het sporten en bewegen te houden en te krijgen.

Heb je hulp nodig? Schroom niet contact op te nemen met jouw club om support te krijgen en wellicht trainingen die je kunt doen buiten en/of binnen kan doen! Bewegen is goed en gezond – het houdt je fit en gezond.

Wij, van de fanpage, blijven komende maanden gewoon weer oppakken om elk kwartaal en ´middenkwartaal´ te updaten aan de fanpages. In onze April Update 2021 hebben we heel wat updates verwerkt. Maar eerst dit….

Midden Maart Update 2021

We hadden twee kleine update verwerkt aan onze fanpage

April Update 2021

We hebben de nieuwe muziek van BODYCOMBAT 86 al beluisterd; heerlijke, goede muziek. We zijn daarom ook benieuwd naar de hele release met de choreografie. Voorlopig moeten we het doen met livestream groepslessen, maar dit mag de pret niet bederven (al is het live veel leuker 😉 )

  • BODYCOMBAT Release 86 Tracklist staat online.
  • BODYCOMBAT 86 en Les Mills Trailer staat online.
  • Her en der nieuwe afbeeldingen van nieuw kwartaal (vanuit Les Mills Brandcentral).
  • Aantal webpagina´s bijgewerkt.

Become an Instructor – Program Training 2021*

Er staat één nieuwe datum op de planning. Kijk hier voor meer informatie.

The Next Level – National Trainer Audition 2021*

Les Mills is op zoek naar Ambassadeurs. Ben je een Les Mills Instructeur en wil je jouw mogelijkheden en meer skills ontwikkelen? Dan is een stap voor National Trainer Audition wel iets voor jou! Kijk hier voor meer informatie!

Niet meer mogelijk om je aan te melden voor National Trainer Audition 2021. Wij zullen Juni 2021 Update deze webpagina verwijderen van onze website. 

Volgende update

  • Medio: Juni 2021 Update – BODYCOMBAT 86 Tracklist (Q2-2021), Les Mills Hero Trailer en nieuw materiaal voor Q2-2021.

Heb je vragen?

Heb je vragen, op-en/of aanmerkingen, suggesties of tips? Dan kan je gebruik maken van het contactformulier. Wij lezen graag mails.

Stay safe and healthy – stay with the fight!

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!