We zijn weer online!

Kia Kaha,

Onze website is weer helemaal online. Plus, enorm vernieuwd en verbeterd.

Afgelopen zaterdag 11 juli 16:00u ging onze website op ´Coming Soon´ en gingen we direct aan de slag om een nieuwe design te maken en verbeterde overzicht te creëren en snelle laadtijd en optimalisatie voor onze bezoekers.
Het nieuwe opbouw proces aan de website heeft aantal dagen gebeurd en daarom zijn we op 24 juli online gegaan in plaats van op 1 september 2020.

Wat is er afgelopen dagen gebeurd aan de website?

Hieronder vindt je een korte uitleg:

 • Tracklists: Alle tracklists van BODYCOMBAT zijn compleet en gaat nu per jaar. Op een site-map Tracklists-Pagina zie je welke releases in dit jaar zijn. Onder Tracklists is er ook een dropdown-mega menu met jaartallen. BODYCOMBAT 84 (Q220) is zoals gewoonlijk online.
 • LM Instructeurs: Aantal interne links wordt je doorgestuurd naar ons, maar andere externe links kom je terecht op de website van Les Mills Nederland / België (Externe links wordt geopend in een nieuw tabblad). Uiteraard zetten wij altijd een bronvermelding bij van de informatie op onze webpagina’s. Je kunt ook de site-map van LM Instructeurs bezoeken en ook biedt LM Instructeurs een drop-downmenu met mega-menu.
 • LM Fans:  Dit is een normale dropdown menu met interne links naar events voor zogenoemde LM Fans.
 • De workout: Hier vindt je alle informatie over de BODYCOMBAT workout ¨Leer de bewegingen¨ en ¨Maak kennis met BODYCOMBAT en aan de slag¨ en ¨Voordelen & Kennis¨. De workout heeft een overzicht/site map pagina. En heeft tevens ook een dropdown menu en handig gecategoriseerd door mega-menu. Je vindt hier ook recente tracklist en de trailers.
 • De Trainers: Natuurlijk mogen de Trainers niet ontbreken op deze website. De Trainers heeft net als LM Instructeurs en De Workout een overzicht/site-map pagina met handige verwijsbuttons om naar de juiste webpagina te gaan. Alle afbeeldingen zijn uit waardering en respect geplaatst.
 • Footers: Onderaan vindt je snelle links naar diverse webpagina´s van BODY-COMBAT.NL en van Les Mills en overige interne en externe links.
 • Nieuws & Blog: Hier worden de laatste nieuwsberichten geplaatst per kwartaal of tussendoor. Op de homepage vindt je de meest recente berichten terug (links bovenin) of helemaal onderaan de pagina. De Nieuws & Blog staan niet meer op de homepage.
 • De Homepage: Geeft verschillende Quick Links & Overview Information wat allemaal te vinden is. We zullen met regelmaat de homepage verversen.
 • Linkerzijbalk: De meest recente tracklist afbeelding komt daar te staan en de afbeelding is klikbaar en we updaten ook regelmatig de Reebok x Les Mills Collectie afbeelding daar. We hebben ook een internationaal wereldbol met vlaggen en de afbeelding is klikbaar en je komt dan terecht op onze internationale versie van BODY-COMBAT.NL; www.body-combat.eu.
 • Breadcrumbs: Bovenaan de website zie je een pad, dit heet broodkruimels, oftewel in een betere term breadcrumbs. Op deze manier kan je makkelijk teruggaan naar het vorige webpagina waar je eerst was.

Technisch

 • De website laadt sneller en heeft zo min mogelijk CSS en is voor 96,3% gzipped. Dit is een hele verademing en verbetering ten opzichte van onze oude designs.
 • De website is opgebouwd in een Page Builder en is toegepast op verschillende pagina´s (en overige webpagina´s zullen in de toekomst ook ook omgezet worden).
 • De website heeft een verbeterde responsief design en framework.
 • We zullen op de achtergrond de website blijven ontwikkelen en testen op: snelheid, optimalisatie en verbetering.

Wij zijn zeer tevreden met én over dit framework. En over het resultaat.

Internationale website: www.body-combat.eu

De internationale website, www.body-combat.eu, gaat vanaf 24 juli 2020 om 18:00uur underconstruction en dit proces aan de website gaat circa 4 à 5 dagen in beslag nemen. De internationale website krijgt dezelfde framework en design. Indeling van het menu blijft algemeen en informatief.

Onze volgende United-update komt eraan

Onze volgende update staat te wachten op half /eind augustus 2020. We hebben weer boordevol updates en nieuws voor je klaar staan.

Echter, we hebben kleine updates uitgevoerd op de onderstaande pagina’s:

Tips & Tops

Heb jij tips en tops voor onze website? Dan kan je deze gerust stellen via het contactformulier op de contactpagina.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!