September 2018 – nieuwe updates (BC 77 Tracklist en nog veel meer)

WE ARE LIMITLESS!

BODY-COMBAT.NL heeft weer wat updates gekregen op de website, voor het nieuwe kwartaal: Q3! Her en der zijn de tracklists al openbaar gemaakt zoals bij (LMI), alleen nog niet bij Les Mills Netherlands. Wij kunnen wel wachten om dit erop te zetten, alleen dit heeft vrij weinig zin omdat het bij de officiele kanalen al online staat.

BODYCOMBAT 77 was afgelopen weekend in Zwolle bij de kwartaalworkshops en dit was de laatste kwartaaldag. Binnenkort zal in jouw sportschool de nieuwe releases van Les Mills worden gelanceerd, houd daarom goed de agenda in de gaten van jouw sportschool.

Wat wij kunnen vermelden is dat BODYCOMBAT 77 een hele leuke, toffe, geweldige release is met mooie uitdagende choreografie, en ook een terugkerende moves in deze release zitten.

Muziek van BODYCOMBAT 77 is heel leuk en gaaf. De Tracklist van BODYCOMBAT 77 kan je hier vinden. Check it out! 🙂

Op de website staan ook nieuwe sizzlers van Les Mills en BODYCOMBAT. Deze kan je hier bekijken. Her en der staan op de nieuwe website ook nieuwe promotieafbeeldingen voor kwartaal 3.

First edition: Aprés Ski en sport

Het is momenteel nog lekker weer buiten en we denken nog niet aan de winter. Wat vind jij van deze combinatie: Aprés Ski en Sport? Kan dit samen? Jazeker weten wel! Waar hebben we het over? JUIST! Les Mills & Aprés Ski Trip 2019 (first edition)! Kijk hier snel voor meer informatie!

It´s back: Megakwartaal 2018

Heb jij al een eticket bemachtigd voor de legendarische Les Mills Megakwartaal 2018, dat op 26 en 27 oktober staat gepland? Mocht je nog geen ticket hebben, ga snel naar www.megakwartaal.nl (ook fanatics zijn welkom!) en geef je snel op voor jouw favoriete workouts van Les Mills. En volg gratis (als add-ons) workshops! De legendarische feest is zaterdag op zondag vanaf 21:00uur t/m 02:00uur.

Stay in contact

Heb jij vragen, suggesties, opmerkingen – dan mag je dit altijd aan ons laten weten via het contactformulier. Wij lezen graag je mail.

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!