Steffie stopt als National Trainer bij BODYCOMBAT Team NLBE

Het was én is voor velen onder ons een onverwachte nieuws vandaag op officiële social media kanalen (Instagram en Facebook) van BODYCOMBAT Team NLBE dat Steffie stopt als National Trainer bij BODYCOMBAT Team NLBE.

Steffie was tien jaar lang national trainer en maakte deel uit van het BODYCOMBAT Team NLBE.

We vinden het jammer dat je weggaat bij het team, en verandering(en) hoort bij het leven van komen en gaan – hoe jammer of goed dit soms ook is.

Instagram bericht (tevens bronvermelding):

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hi everyone! in ons vak coachen wij mensen als geen ander om grenzen te verleggen en het beste uit zichzelf te halen. Mij heeft dit als National Trainer 10 jaar lang enorm veel voldoening en drive gegeven, zowel in goede als in slechte tijden. Verandering hoort bij het leven, en voor mij is de tijd gekomen om afscheid te nemen als NT, en daarmee mijzelf naar een volgend level te tillen. Ik kijk terug op een geweldige periode gevuld met euforie, vriendschap, prestaties, een lach en een traan, verrijking, stress, gekkigheid, WOW-momenten en ga maar door. Maar bovenal vond ik het een voorrecht zoveel geweldige mensen (BC instructors in het bijzonder) te hebben mogen opleiden en te zien ontwikkelen.. Het is mij ieder kwartaal en ieder event een eer geweest deze tribe te mogen inspireren. En voor iedere “dankjewel” kan ik alleen maar zeggen; my pleasure and you returned the favor in triple! Dus geen beladen goodbye, maar een vette THANK YOU TO ALL YOU AWESOME BODYCOMBATTERS voor jullie vibe, zweet en energie! Untill we meet again, 💪🏼❤ Steffie #Lesmills #bodycombat

Een bericht gedeeld door Bodycombat team NL/BE (@bodycombatnlbe) op

Dank je wel, Steffie!

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU en BODYCOMBAT instructeurs en fanatics wensen wij Steffie heel veel succes voor in de toekomst en met haar gemaakte plannen wat zij gaat doen. Bedankt voor alle inspirerende, motiverende en je passie voor het programma tijdens alle events, masterclasses en workshops! No hard goodbyes, untill we see again!

We gaan je missen! BODYCOMBAT LOVE!
Steffie - BODYCOMBAT Team NLBE

 

Photo (in this Post) used with permission by Marie-Claire Photography

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!