Binnenkort: September 2018 updates – #wearelimitless campaign

Kia Kaha,

Het derde kwartaal is reeds van start voor sommige sportscholen en de Les Mills Kwartaals zijn bijna ten einde en op verschillende websites staan al de tracklist van BODYCOMBAT en andere programma´s en ook de nieuwe promotie materiaal.

Vanaf 13 september 2018 zullen wij de nieuwe tracklist en promotiemateriaal op onze fanwebsites plaatsen (www.body-combat.nl en www.body-combat.eu). Wij wachten even op Les Mills Nederland/Belgie wanneer zij dit erop gaan zetten.

Les Mills Ibiza Trip 2018

Van 8 september tot 15 september 2018 gaan  Les Mills fanatics naar Ibiza; met de Les Mills Ibiza Trip 2018! Heel veel plezier!

Les Mills Q318: Bijna ten einde.

De derde kwartaals is ook dit weekend ten eidne. Morgen is het kwartaal in Zwolle, te Landstede. Wil je als Les Mills deelnemer een keer kijken hoe alle instructeurs elk derde kwartaal een masterclass krijgt en om een beetje de sfeer te proeven? Kijk hier voor de locatie gegevens in Zwolle. Helaas kan je als fanatic/deelnemer/deelneemster niet meedoen met de nieuwe releases (masterclasses).

Les Mills Megakwartaal 2018

Je kan jezelf nog inschrijven voor de allergaafste, tofste, leukste event van dit jaar: Les Mills Megakwartaal in Veldhoven. Kies jouw gewenste dag uit en je favoriete masterclasses en add-ons zoals workshops! Zaterdag op zondag is er vanaf 21:00-02:00u een heuse Les Mills Legendary Party met de beste tunes en beats om de dag af te sluiten met de Les Mills Tribe.

Je kan hier je eticket bestellen!

Heb je vragen of wil je iets kwijt? Dan kan je contact met ons opnemen! Wij lezen graag je emailbericht!

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!