In the spotlight: National Trainers of BODYCOMBAT Team NLBE

Les Mills BODYCOMBAT wordt elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe choreografie en muziek door de program directors Dan en Rachael uit Nieuw-Zeeland en elk land heeft aantal nationale trainers en dit zijn ambassadeurs voor dit programma.

BODY-COMBAT.NL Team (van deze fanwebsite) wil het BODYCOMBAT Team NLBE in de spotlight zetten. Het BODYCOMBAT Team NLBE zijn gepassioneerde, inspirerende, goede, geweldige personen.

Leiden nieuwe instructeurs op met program/module trainingen en leren bij elk masterclass (tijdens kwartaal) de nieuwe moves en wat het nieuwe programma te bieden heeft. Ze promoten het programma, Les Mills tijdens events, partnerships Reebok en Polar. Bij nieuwe opleiding (zie: program of module training) zijn ze ook aanwezig om nieuwe stroom van instructeurs op te leiden op twee-daagse cursus en soms ook meerdere dagen.

De teamleiden van de trainers zijn: Claudia, Steffie, Inge, Billy en Sanne. Er zijn ook drie trainees voor BODYCOMBAT en dit zijn Ilka, Like en Yoël.

De BODY-COMBAT.NL team is super trots op het BODYCOMBAT Team NLBE en de eigenaar/oprichter van deze website (Bas) heeft heel goed contact met de trainers.  Daarom zet hij (Bas) hen graag in het zonnetje, omdat zij elk kwartaal er zijn en dat ze instructeurs goed opleiden en bij elk kwartaal hun passie geven in het programma en dit mag ook wel eens zo gedaan worden, vind Bas – om wat extra aandacht te geven.

Trainers, jullie zijn geweldig en inspirerend!  🙂

Aanvullende informatie

Les Mills National Trainer Audition 2018

Les Mills Tribe community groeit en groeit en zij zijn op zoek naar nieuwe gepassioneerde, inspirerende ambassadeurs voor een Les Mills Programma en daarom kan jij als instructeur een kans wagen om voor national trainer audition te gaan. De Les Mills National Trainer Audition 2018 is open! Lees hier meer voor informatie.

BODYCOMBAT: Program/Module Training 2018

Altijd een stap willen zetten naar groepslesinstructeur voor het Les Mills programma? Kijk dan even snel hier voor informatie.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!