National Trainers

Ontmoet de BODYCOMBAT Team NLBE

 

BODYCOMBAT Team NLBE social media accounts: volg ons

 Facebookpagina  |  Instagram pagina

 

Handig om te weten

Vragen of contact opnemen met hoofdkantoor

Vragen of contact opnemen met hoofdkantoor
Vragen over licenties en opleidingen kan je het beste aan je clubmanager vragen (loondienst bij een sportschool) of wil/ben je als freelance Les Mills Instructeur/Instructrice kan je het beste contact opnemen met Les Mills Nederland (HDD Group). Wil je een van de nationale trainers boeken om op jouw sportschool te komen, dan kan je het beste even contact opnemen met het hoofdkantoor (www.lesmills.nl).

 
Belangrijke informatie over de bovenstaande foto's

Let op, op de bovenstaande foto’s berusten portretauteursrechten van Les Mills Nederland. BODY-COMBAT.NL Team heeft hiermee geen verkeerde intenties en is uit respect op deze website geplaatst om de trainers in de spotlight te zetten.

Ik heb bovenstaande portret foto’s van http://lesmillslive.nl/les-mills-presenters/ gebruikt. Als je dit niet wil, dan haal ik je eraf. Je kan contact opnemen via Facebook Messenger (privé bericht) of stuur mij een e-mail bericht naar: bas@body-combat.nl.

Standaard BODYCOMBAT TeamNLBE foto
Foto’s van andere BODYCOMBAT nationale trainers en trainee(s) heb ik niet tot mijn bezit, daarom heb ik een standaard BODYCOMBAT Team NLBE op de website geplaatst. Mocht je op onze website willen staan, dan kan je je deze foto als gewenste afmetingen van 500x500px naar info@body-combat.nl versturen.

 
Contact mogelijkheden via BODY-COMBAT.NL met national Trainers
Het is niet mogelijk om contact op te nemen met het BODYCOMBAT Team NLBE via www.body-combat.nl.
Optimized with PageSpeed Ninja