Reminder: Are you ready for HEARTBEATZ? ❤️

Dit bericht is bijgewerkt op vrijdag 7 augustus 2020.

Een reminder van ons. Aangezien wij Les Mills (BODYCOMBAT) fanaten zijn, willen wij extra aandacht aan besteden aan dit evenement van Les Mills Nederland/België.

Festival Meets Fitness

Morgen, zaterdag 8 augustus in Den Haag Beach Stadium vindt een toffe leuke festival plaats door Bassjackers en Les Mills – dit event heet: HeartBeatz United❤️

Vanuit een Facebookpost van Les Mills en wij qouten uit waardering:

Wie zijn Bassjackers?

Bassjackers (DJ/Producer duo) kom je normaal alleen tegen op de grotere festivals, zoals Tomorrowland, Parookaville en Ultra Music Festival. Hier draaien ze de vetste platen, waaronder ook die ze in samenwerking met onder meer Afrojack, Martin Garrix, Steve Aoki en Dimitri Vegas & Like Mike hebben geproduceerd.

Bassjackers meets Les Mills

Op zaterdag 8 augustus 2020 slaan Bassjackers de handen ineen met Les Mills voor een bijzondere editie op het strand van Scheveningen in het The Hague Beach Stadium voor een ‘live’ energy burst met de Les Mills community!

Les Mills programma’s tijdens Heartbeatz

  • BODYCOMBAT
  • BODYATTACK
  • SH’JAM (SH’BAM en BODYJAM combinatie)

Info & Ticketverkoop:

Belangrijk aandachtspunten i.v.m. het weer: 8/8/2020

Weersverwachting voor morgen (zaterdag) wordt er hoge temperaturen verwacht. En daarom willen je nogmaals op het hart drukken:

  • Smeer je je heel goed in
  • Drink voldoende (neem voldoende drinken mee en je kunt op de event ook eten en drinken kopen bij lokale ondernemers

Bassjackers & Les Mills zien jou aanstaande zaterdag in Den Haag Stadium Beach (Scheveningen)!!

Update Q320: eind augustus 2020

Eind augustus komt er een nieuwe post van ons, de Update Q320. We zullen op de homepage laten weten wanneer deze post op de website komt te staan. Momenteel zijn we alle informatie aan het verzamelen.

Tips & Tops

Mocht jij suggesties, tips, vragen of andere onderwerpen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij lezen graag jouw mail!

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!