Q3-2020: We are united. Trailers en nog veel meer.

19 September 2020 was World United: Alone we´re weak, together we´re strong! Les Mills heeft komende maanden een nieuwe campaign: United. Op 19 september 2020 was er een speciale release namelijk: United Releases. Onder ¨Instructeurs¨ en dan ¨Events¨ lees je meer informatie over.

Aantal nationale presenters uit de hele wereld worden uitgenodigd om mee te doen aan de nieuwe releases en voor Les Mills programma United voor Q3 is dit namelijk het geval.

We hadden twee datums staan om deze website bij te werken met interessante nieuwe informatie, maar al snel bleek het juist te zijn om pas na het kwartaal en speciaal event in Nederland en België een update te doen en speciaal in United-update. De United release is een tussenin release tijdens covid-19 opgenomen in april/mei 2020.

Onze eerste intentie was een update te plaatsen op 13 september 2020.

Onze updates zijn als volgt:

  • BODYCOMBAT UNITED Tracklist staat nog niet online. Dit is geen Release 85 en is een losstaand tussenin Release en opgenomen tijdens de lockdown in april/mei 2020. De United Tracklist staat nog niet op de website van Les Mills International, en daarom plaatsen wij de Tracklist ook niet op onze website.
  • BODYCOMBAT United Trailer en Les Mills Trailer staan wel online. Zo ook meerdere trailers.
  • Verschillende afbeeldingen zijn in lijn met United. Sommige nog van “Mei-afbeeldingen”.
  • Tweetal events zijn geannuleerd door het COVID-19 crisis. Dit kopje komt later terug in dit bericht.
  • Volgende update komt waarschijnlijk eind november of begin december dit jaar op www.body-combat.nl.

SS & FW 2020: Kleed je in stijl

Les Mills Clothing Collection 2020 - door ReebokDe collectie van SS en FW 2020 van Reebok x Les Mills is al een tijdje verkrijgbaar in de Reebok Online Store.

Heb jij die al te gekke trainers of dat ene shirt of tanktop kunnen kopen? Kijk eens op www.reebok.nl en maak je collectie compleet!

Events in 2020

Door het COVID-19 crisis is alles anders. Kwartaalworkshops waren de meeste online en waarvan 1 op locatie, zoals aantal weken geleden in Zwolle. Er zijn twee events geannuleerd ofwel uitgesteld tot in 2021.

  • De Ibiza Trip 2020 is uitgesteld/geannuleerd tot volgend jaar. Nieuwe datum wordt later in 2021 bekend gemaakt.
  • Les Mills Megakwartaal 2020 is uitgesteld/geannuleerd tot volgend jaar. Nieuwe datum wordt later dit jaar of in 2021 bekend gemaakt op de Facebookpagina van Les Mills Netherlands/Belgium.

Ontdek jouw greatness: BODYCOMBAT

Stond er weer een nieuwe Program Training Module op de planning voor de maand december. Heb jij het in je om een BODYCOMBAT instructeur te zijn? Succes voor de mensen die zich hebben opgegeven.

Tips & Tops

  • Voordat je contact met ons opneemt en vragen hebt over onze website, vragen wij eerst onze FAQ door te lezen. Hierop geven wij al antwoord(en) op meerdere vragen.
  • Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je je contact met ons opnemen.
  • Tips & Tops: Heb jij een suggestie of een idee of heb je een vraag, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We lezen graag je mail!

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!