Q3-2023 September Kwartaal Update

Q3-2023: nieuwe tracklist + teaser trailer, events en nog veel meer

Wij hebben dit artikel voorzien van een handige functionaliteit. Zoals je opmerkt maakt onze fanpage gebruik van snelle navigeerknoppen in dit artikel; dit is een probeersel voor de komende tijd (Q3-2023-Q4-2024).


Algemeen + Hybrid Kwartaal

De Les Mills Beachworkouts in Den Haag was een geslaagde dag en iedereen was welkom (ook voor de consumenten). We hebben nog één kwartaalworkshop te gaan en is aankomend weekend te Veenendaal (Hybrid Kwartaal).

Op de Les Mills website vindt je het programma: https://www.lesmills.com/nl/instructeurs/kwartaalworkshops/


Evenementen van Les Mills Nederland/België

Wist je dat er ook weer supertoffe leuke evenement aankomen dit jaar? Dit gaan we hier ook bespreken:

Les Mills Megakwartaal 2023 – 11 november 2023 / Veldhoven / NH Koningshof

Het gaafste, tofste en ook superleukste evenement staat weer gepland op 11 november 2023. Waar hebben we het dan over? Juist, het Les Mills Megakwartaal. Vanaf 18 september kan je inschrijven voor workouts en workshops.

Check de onderstaande website voor het programma (timetable), presenters, impressie en het thema en om te slapen:


adidas x Les Mills – new beginnings

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.

Houd hun in de gaten voor meer.

Lees en weet meer over de samenwerking:

Lees hier de blog op Les Mills International: https://www.lesmills.com/instructors/instructor-news/welcome-to-adidas-x-les-mills/
Lees hier de blog op adidas News (international): https://news.adidas.com/training/adidas-and-les-mills-announce-new-brand-partnership-to-shape-the-future-of-training/s/30a0f315-5c72-4d3f-8ceb-f26695ce01de

adidas x Les Mills / fitness & training


Les Mills opleidingen – leer, ontwikkel en inspireer


Updates aan onze Fanpage Q3-2023

Wij hebben de volgende wijzigingen aan onze fanpage uitgevoerd, en deze vind je hieronder stapsgewijs:

NIEUW! Wij hebben dit artikel voorzien van een handige functionaliteit. Zoals je ook opmerkt maken we gebruik van snelle navigeerknoppen in dit nieuwsartikel; dit is om te testen voor de komende tijd van Q3-2023 tot Q4-2024. Wij willen graag de gebruikersvriendelijkheid vergroten en gemakkelijker maken op onze fanpage. Als dit jou bevalt dan vernemen wij dit ook graag via e-mail of via het Tips & Tops functionaliteit onder aan elk nieuwsartikel of willekeurig pagina.

De homepage/welkomstpage heeft ook een kleine verbetering gekregen en oogt iets meer rustiger.

BODYCOMBAT Tracklist Release 96 (Q3) staat online. Klik hier

BODYCOMBAT R96 Teaser en Les Mills Q3 Teaser staat online. Klik hier

– Her en der nieuwe promotiemateriaal van adidas x Les Mills.

Tracklist-site map is bijgewerkt. Klik hier

(De) Workout pagina is bijgewerkt. Klik hier

Dropdown menu van de Tracklists is verbeterd. Nu kan je beter zien welke Releasenummers er waren in één jaar. Kwartaalnummers (voorbeeld: Q1-xx) staan er niet meer op, wel het jaartal. De release wordt nu aangemerkt als Rxx. Super handig als je gaat mixen van oude Releases aan je deelnemers in de sportschool :-). Wij kregen namelijk feedback van een aantal instructeurs.

– Onder aan elke pagina of bericht (artikel) is nu voorzien van een ¨Tips & Tops¨ functionaliteit om feedback te geven; je kan hier ongeacht het icoontje (het duimpje omhoog of omlaag) wat jij aanklikt om jouw feedback doorgeven aan ons. In ons backend systeem van de website kunnen wij alleen jouw feedback lezen en stapsgewijs verbeteringen doorvoeren. De functionaliteit is onderaan op elk pagina en bericht te vinden.

Goed om te weten is dat jouw feedback volledig anoniem is en is niet herleidbaar naar jou als persoon.


Vragen of opmerkingen: Tips & Tops

Heb jij aan ons vragen of opmerkingen? Wist je dat wij ook een de meest en veelgestelde vragen te lezen zijn in onze speciale en handige FAQ? Staat je vraag en antwoord er niet tussen, maak dan gebruik van ons contactformulier. 

Wij doen altijd ons best om jouw mail zo snel mogelijk te behandelen en te beantwoorden.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!