Juli Q2-2023 Update: Nieuwe tracklist + teasers, Megakwartaal 2023 pre-registratie en meer

Algemeen

Wij hebben weer aantal updates doorgevoerd aan onze fanpage. Lees en weet meer in deze summer update.

Vanuit Les Mills NLBE

Wist je dat er ook weer toffe evenementen aankomen dit jaar? Dit gaan we hier ook bespreken.

Les Mills Beach Workouts 2023! 🏖️

We zijn dit jaar weer terug op het strand in Scheveningen! 😎 Een geweldige dag met te gekke workouts en activiteiten! ☀️ Wil je op de hoogte blijven van dit evenement?
Zet de datum vast in je agenda en pre-register nu! 👉 www.beachworkouts.nl
📅 Zaterdag 9 september 2023
📍 The Hague Beach Stadium, Scheveningen

Les Mills Megakwartaal 2023 – 11 november 2023 / Veldhoven / NH Koningshof

Het gaafste, tofste en ook superleukste evenement staat weer gepland op 11 november 2023. Waar hebben we het dan over? Juist, het Les Mills Megakwartaal. Je kan jezelf pre-register zodat je op de hoogte bent van alle nieuws (aan-)komende maanden.

adidas x Les Mills – nieuwe brand

Het is nu eindelijk officieel en wij wisten dit al een tijdje door diverse posts door de Les Mills Live filming in Londen ExCel (oktober 2022). Er is een nieuwe (link om te shoppen:)

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.

Houd hun in de gaten voor meer.

Lees en weet meer over de samenwerking:

Les Mills opleidingen – leer, ontwikkel en inspireer

Les Mills Trainee Audition NLBE

Het team van BODYCOMBAT NLBE Fanpage feliciteert de trainees van verschillende Les Mills programma´s met het behalen van hun certificaat als Trainee! Heel veel succes!!! BODYCOMBAT NLBE Fanpage zijn hartstikke trots op jullie.

Vragen of opmerkingen: Tips & Tops

Heb jij aan ons vragen of opmerkingen? Wist je dat wij ook een de meest en veelgestelde vragen te lezen zijn in onze speciale en handige FAQ? Staat je vraag en antwoord niet tussen, maak dan gebruik van ons contactformulier. 

Wij doen altijd ons best om jouw mails zo snel mogelijk te behandelen en te beantwoorden.

Let op, BODYCOMBAT NLBE Fanpage Team houdt een ¨zomerstop” van 21 juli t/m 31 augustus 2023. Dit houdt in dat we beperkt onze mailboxen in de gaten gaan houden en dat pas volgende update komt in Q3. Wij wensen je een superfijne zomer toe! 🙂

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!