[Updated]Blijf sterk, blijf fit en blijf gezond met de Les Mills Livestream 💪🏼⭐️(Lees verder)

livestream-aprillmnlbe-bcnlbe

Dit is een bijgewerkte blogbericht.

Voor de Les Mills liefhebber! 🤩❤️

Les Mills Nederland/België verzorgt voorlopig livestream workouts met de rechtenvrije muziek die voor clubs beschikbaar is. 

Voor wie?😃🤔

⭐️Instructeurs en fans zijn welkom om deel te nemen via de Les Mills Netherlands & Belgium Facebook paginaAanmelden is niet nodig. Zien zij jou bij de livestream📹?

Waar?📹

De LM NLBE livestream workouts worden gegeven via de Facebookpagina van Les Mills Nederland/België. Tip: Noteer de datums van je favoriete workout📝📌!

Internationale livestreams (Les Mills International)

Er is ook een speciale besloten Facebookgroep gemaakt door Les Mills International. Program Directors geven d.m.v een livestream workout in deze Facebookgroep.

📌Word lid van de groep (en wacht geduldig op goedkeuring van de admins): https://www.facebook.com/groups/2785758671477156/

Blijf op hoogte van alle livestreams

Wat zijn de beste kanalen om dagelijks op de hoogte te blijven van livestreams zowel binnen Nederland/België en internationaal? Ga naar de onderstaande internetlinks:

📌 https://www.facebook.com/LesMillsNetherlandsBelgium

📌 https://www.facebook.com/groups/2785758671477156/

Wij zijn dankbaar!⭐️🙌🏼

De liefhebbers zijn onwijs dankbaar voor deze mogelijkheid en inzet via de livestreams door nationale trainerteam en de program directors, in deze bizarre tijd. 🙌🏼🙏⭐️

//

Reebok/Les Mills: Spring/Summer 2020 collection

Sinds 1 januari 2020 is het mogelijk om je eigen Reebok x Les Mills kleding te kopen van Spring/Summer collection 2020. Check snel hier voor meer informatie.

Kleine teruggooi – de beheerders van deze site. – Throw🔙

Bas richtte begin 2006 (3,5 jaar nadat hij begon met Les Mills) met deze website. Hij wou een speciale fanwebsite maken voor zijn favoriete programma. Dankzij door Les Mills Nederland mocht hij gebruik maken van officiële promotiemateriaal sinds maart 2006. Bas wordt bijgestaan door een andere BODYCOMBAT fan die hij kent. Lees meer hier en ontdek hoe de website is ontstaan.

Kwartaal Q2-2020 – Les Mills Upskill Event

Op aanstaande vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni zal er een online Les Mills upskill event plaatsvinden als alternatief voor de kwartaalworkshops van Q2-2020. Helaas is het vanwege de muziekrechten niet mogelijk om de releases van Q2-2020 online aan jullie te presenteren, maar we gaan de releases wel bespreken met je en we hebben nog meer leuks en leerzaams in petto! Lees hier voor meer informatie.

Neem contact op📥

Heb je tussentijds nog vragen, op-en/of aanmerkingen, ideeën, dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij lezen graag je bericht.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!