BODY-COMBAT.NL op 09 oktober 2023 even niet bereikbaar – bericht bijgewerkt

Belangrijk! Wij hebben een nieuw update hierover geplaatst, deze kan je hier nalezen.

Algemeen

Wij hebben alle pagina´s omgezet naar de nieuwe editor (Blokken Editor / Block Editor / Gutenberg Editor). Daarvoor hebben we nu ook een datum om alle pagina´s te publiceren en de website is dan ook meer dan een halve ochtend niet bereikbaar, omdat wij moeten doorlinken en redirecten (herlinken) naar pagina´s en nodige aanpassingen gaan maken in het menu van de website.

Het omzetten van de pagina´s was mooi en geweldig werk. Wij verwachten ook dat dit meer overzicht en duidelijkheid bied voor de bezoeker.

BODY-COMBAT.NL is op maandag 9 oktober 2023 (even) niet bereikbaar (wel via e-mail). De werkzaamheden duurt vanaf 09:00-13:30uur. Je ziet wel een underconstruction / coming soon webpagina gedurende deze tijden.

Wat kan jij opmerken van de vernieuwde pagina´s nadat de werkzaamheden voorbij zijn; meer navigeer gemakken en meer duidelijk overzicht. In principe is alles hetzelfde met inhoud, toch is heel veel aangepast, verbeterd en gewijzigd en toegevoegd. Kortom; de fanpage is meer vernieuwd.

Vragen, tips & tops en meer.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Uiteraard mag je ook gebruik maken van onze Tips & Tops functionaliteit om jouw feedback anoniem te versturen (onderaan elke bericht en pagina vind je dit functionaliteit terug).

– Bas, oprichter en eigenaar van www.body-combat.nl

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!