Pagina’s op BodyCombat NLBE fanpage worden omgezet. – bericht bijgewerkt

Belangrijk! Wij hebben een nieuw update hierover geplaatst, deze kan je hier nalezen.

Algemeen

Het team achter BODYCOMBAT NLBE Fanpage, waaronder Bas, zijn komende tijd bezig om alle pagina’s omzetten naar een nieuw editor (Blokken editor); 98% van de pagina’s maken gebruik van Klassieke Editor en Elementor Editor.

De klassieke Editor is verouderd en Elementor mag op papier wel snel en verbeterd zijn, maar toch merken we wat traagheid door Elementor.

Plan 2023/2024

Sinds 18 september 2023 zijn we stap voor stap alle pagina’s aan het omzetten van Klassieke Editor en Elementor Editor naar de nieuwe Blokkeneditor (block editor / Gutenberg editor om in correcte termen te benoemen). Dit betekent echter niet dat de pagina’s die nu al zijn omgezet meteen online worden gezet op onze fanpage.

Wanneer wel?

Zodra dat alle pagina omzetting zijn uitgevoerd zullen wij dit laten weten in een kleine of in een reguliere kwartaal update aan onze fanpage.

De <Maand> Kwartaal-nr Update berichten worden vanaf heden gepubliceerd als Block Editor. Een voorbeeld die we kunnen laten zien is dit bericht. Dit bericht heeft een opbouw in Block Editor (Gutenberg editor).

Vragen, tips & tops en meer.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Uiteraard mag je ook gebruik maken van onze Tips & Tops functionaliteit om jouw feedback anoniem te versturen (onderaan elke bericht en pagina vind je dit functionaliteit terug).

– Bas, oprichter en eigenaar van www.body-combat.nl

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!