Q4-2023 December Update

Nieuwe Tracklist, nieuwe Trailers en nog veel meer

Inleiding

Je kan nu sneller navigeren met de onderstaande knoppen. Het is een bèta functie om te kijken of dit gemakkelijker is dan handmatig scrollen. Mocht jij tips, suggesties of aanmerkingen hebben, vernemen we dit graag via de Tips & Tops functie (volledig anoniem) onder aan elke pagina of nieuwsbericht. Of stuur een e-mailbericht naar ons.

Q4-2023 December Update aan onze fanpage

Voor het vierde en laatste kwartaal update van 2023 hebben wij onze fanpage bijgewerkt met de laatste nieuwste actuele informatie en promotiemateriaal, maar ook verbeteringen doorgevoerd. Wat hebben wij voor updates doorgevoerd aan de fanpage? Dit lees je hier:

De Homepage.

Diverse onderdelen op de homepage van de fanpage zijn bijgewerkt.

De Workout is bijgewerkt op de volgende onderdelen:

De Tracklist is bijgewerkt op de volgende onderdelen:

VERBETERING Op specifieke Release Tracklist Pagina:

Zo hebben we ook de header voorzien van gemakkelijke navigeerknoppen naar specifieke Release Tracklist en als omslagfoto in de header we de Release Poster van de huidige Release. Op deze manier willen we meer visuele content maken. De footer is voorzien, boven de Tips & Tops functie, van navigeerknoppen om terug te gaan naar specifieke Releases Tracklist pagina of naar de Tracklists Overzicht te gaan of om vooruit te gaan. Op elk pagina staan vier Release Tracklists (want vier kwartalen).

VERBETERING op Tracklist Overzicht pagina:

De Tracklist Overzicht pagina is voorzien van duidelijke knoppen in de header om naar specifieke Releases te gaan. Je wordt automatisch toegestuurd naar de juiste Release Tracklists.

De Instructeurs

Diverse onderdelen op de Instructeursoverzicht van de fanpage zijn bijgewerkt.

De Fans

Diverse onderdelen op de Fans-overzicht van de fanpage zijn bijgewerkt.

Technische verbeteringen aan Fanpage

We hebben ook op de achtergrond technische verbeteringen doorgevoerd aan onze fanpage. Zo hebben we andere lettertype want in lijn is met de font guidelines van Les Mills. Ook is de fanpage ongeveer 99,1% sneller geworden met (in-) laden bij de bezoeker.

Op website beveiliging gebied zijn er ook een en ander verbeteringen doorgevoerd, maar wij kunnen niet echt vertellen wat er is doorgevoerd.

Tussen nu en eind dit jaar zullen de kleuren op de website wel ietsje aangepast worden naar de kleuren guidelines van Les Mills. Sinds maandag 4 december 2023 zijn de website hoofdkleur officieel aangepast onder de guidelines van Les Mills BODYCOMBAT kleuren.

NIEUWE CAMPAGNE

KIES SAMEN EEN WORKOUT.

Media embedded by Les Mills Marketing Studio & all rights reserved

adidas x Les Mills – new beginnings

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.

Houd hun in de gaten voor meer.

Lees en weet meer over de samenwerking:

Les Mills – Trainingen & Opleidingen

Er staan weer programmaopleidingen (Program Training) op de agenda voor 2024. Bekijk voor de laatste datums en locaties op:

Vragen? Wij staan voor je klaar.

Mocht je vragen, tips, suggesties of andere onderwerpen hebben, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knoppen. Of stuur anoniem jouw feedback via de Tips & Tops functie die je onder elke pagina ziet.

Feestdagen: Wij gaan er even tussenuit

De BODYCOMBAT NLBE Fanpage Team zijn van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 nemen even een korte vakantie. Tijdens deze periode wordt de mailboxen beperkt in de gaten gehouden en bij dringende e-mailberichten en verzoeken zullen wij e-mails beantwoorden. Op 8 januari 2024 zijn we weer helemaal terug.

Wij wensen je fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar!

Merry Christmas - Les Mills

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!