Photo by: Brecht Denil on Unsplash

De fitnessreis van 2024: Les Mills Ibiza Trip

Inleiding

Je kan nu sneller navigeren met de onderstaande knoppen. Het is een bèta functie om te kijken of dit gemakkelijker is dan handmatig scrollen. Mocht jij tips, suggesties of aanmerkingen hebben, vernemen we dit graag via de Tips & Tops functie (volledig anoniem) onder aan elke pagina of nieuwsbericht. Of stuur een e-mailbericht naar ons.

Maak je klaar voor de tofste fitnessreis

Sinds maandag 11 december 2023 kun je je pre-registreren voor de meest spectaculaire tofste gaafste leukste fitnessreis van het jaar: Les Mills Ibiza Trip 2024!

Dit wordt zonder twijfel de gaafste editie ooit, dus mis het niet!

Wat kan je verwachten?

Volg de tofste gaafste en leukste workouts, relax in de zon en neem een frisse duik in de zee of in het zwembad en ontdek de mooiste spots van Ibiza! Sporten, dansen, zweten, feesten, lachen en relaxen! Belangrijkste van allemaal: Recharge yourself!

Wanneer? Zaterdag 1 juni tot en met zaterdag 8 juni 2024.

Pre-registreer nu!

Pre-registreer jezelf nu en blijf op de hoogte van alle ins en outs op de onderstaande button ga je meteen naar de externe website van Les Mills Ibiza Trip website.

Vragen? Wij staan voor je klaar.

Mocht je vragen, tips, suggesties of andere onderwerpen hebben, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knoppen. Of stuur anoniem jouw feedback via de Tips & Tops functie die je onder elke pagina ziet.

Feestdagen: Wij gaan er even tussenuit

De BODYCOMBAT NLBE Fanpage Team zijn van 22 december 2023 tot en met 7 januari 2024 nemen even een korte vakantie. Tijdens deze periode wordt de mailboxen beperkt in de gaten gehouden en bij dringende e-mailberichten en verzoeken zullen wij e-mails beantwoorden. Op 8 januari 2024 zijn we weer helemaal terug.

Wij wensen je fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar!

Merry Christmas - Les Mills

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!