Nieuwe updates online!

Gepubliceerd door: Bas | BODY-COMBAT.NL – bas@body-combat.nl | Datum: 22 december 2016

Het jaar 2016 is bijna nabij.

We kijken terug op een sportieve, mooie, geweldige jaar met geweldige Les Mills events. De eerste zomereditie in juni van het Megakwartaal in Veldhoven met de grootste internationale presenters waaronder Rachael Newsham en de geweldige sportieve vakantie van de Les Mills Ibiza Trip en de derde editie van Les Mills Live (ONE) in de ZiggoDome te Amsterdam met de BODYPUMP Legends. Wat was dit toch fantastisch!!

Het jaar 2017 gaat weer een fantastisch jaar worden van Les Mills NLBE. Houd daarvoor de website van Les Mills en hun Facebook in de gaten!  😀

JAAA! De BODYPUMP 100 kleding is te koop via www.reebok.nl en de kledingmaten zijn nog beschikbaar (onder voorbehoud)! Dus, sla je slag en koop snel je kleding! Het is bij ons (BODY-COMBAT.NL) niet bekend wanneer de andere Les Mills x Reebok kleding te koop zijn, vermoedelijk in of vanaf januari 2017, dus houd de Reebok.nl goed in de gaten. 

Save the date: 14 Januari 2017 gaan we met ze allen, over de hele wereld BODYPUMP100 te lanceren, weet hoe gaaf dat is!? Je bent dan bezig aan BODYPUMP100 en aan de andere kant van de wereld doen ze hetzelfde! Geweldig toch!? Wij vinden dit van wel: WAUW! BODY-COMBAT.NL heeft een subdomein opgericht een tribuut aan BODYPUMP 100. Check hier: https://bodypump.body-combat.nl!

Wij hebben weer geweldige nieuwe updates voor je en wat er vanaf januari 2017 online komt. Hieronder een overzicht.

  • BODYCOMBAT 70 Tracklist en Slider: online! Op de Nederlandse/Belgische website van Les Mills staat de nieuwe BODYCOMBAT 70 tracklist online *link*.
  • Vernieuwde Les Mills x Reebok slider: online, in de descriptie een melding dat BODYPUMP100 kleding online staat.
  • Twee nieuwe hoofdkleuren: groen en oranje, online!
  • VERWACHT IN JANUARI 2017: Nieuwe Les Mills en BODYCOMBAT70 promotie filmpjes gehost op Vimeo.
  • VERWACHT IN JANUARI 2017: Nieuwe achtergrond afbeeldingen van BODYCOMBAT 70
  • VERWACHT IN JANUARI 2017: BODYCOMBAT 70 Filming Pictures

Voor tips, suggesties, vragen, ideeën en op-en/of aanmerkingen kan je contact met ons opnemen!

Namens de BODY-COMBAT.NL / BODY-COMBAT.EU Team wensen wij jou hele fijne kerstdagen en gelukkig, sportief nieuwjaar toe! Maak er mooie geweldige dagen van met je gezin, familieleden, kennissen en vrienden/vriendinnen!

Let op: we zijn vanaf 23 december 2016 t/m 2 januari 2017 beperkt bereikbaar per e-mail.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!