Kia Kaha! Nieuwe updates

Gepost door: Bas | BODY-COMBAT.NL | Datum: 23 januari 2017.

Het nieuwe jaar is van start een tijdje. Op 14 januari 2017 was een memorabele datum: BODYPUMP 100 werd wereldwijd gelanceerd! Wat was dit gaaf! Wij hebben op een speciale subdomein van BODYCOMBAT de tracklist van BODYPUMP 100 erop gezet, maar op een manier die anders is ;). Wij mogen eindelijk de Tracklist van BODYPUMP 100 erop zetten. Check vanaf 10:30uur vandaag: http://bodypump.body-combat.nl.

BODYCOMBAT 70 is ook gelanceerd en de format is aan het veranderen. Het is een heuse MMA release en gericht op cardio. De hip escapes of de Bear walk is weer terug en is voor veel mensen nieuw dat er een Track 1c erbij is. Hij is pittig en zwaar, maar ook verrassend.

Mijn mening: Ik vind BODYCOMBAT programma steeds volwassener aan het worden, en ik vind dat het goed is om de programma verder te ontwikkelen en te ‘innoveren’. Ik ben wel van mening dat BODYCOMBAT programma bij de basiselementen moeten blijven. Ik vind al met al een goede ontwikkeling omdat ik zelf al bij Release 17 zit. Ik vind BODYCOMBAT 70 heel erg leuk, pittig en zwaar :). En sommige moves ken ik nog van vroeger zoals BC28-T6 van Madonna, van wat nu erin zit van BC70-T6 ;). Blijft soms erg leuk om erop terug te kijken naar oude releases van BODYCOMBAT.

Aan de rechterzijde vindt je voor de instructeurs weer de kwartaalworkshop voor februari 2017 en voor de BODYCOMBAT basisopleiding / Program Training staat ook weer op het programma voor maart 2017 voor nieuwe potentiële BODYCOMBAT-instructeurs.

NIEUWE UPDATES

  • Nieuwe BODYCOMBAT 70 Tracklist + nieuwe slider: staat online.
  • BODYCOMBAT 70 Filming pictures staan online.
  • Nieuwe januari 2017 promotie filmpjes van Les Mills Full trailer en BODYCOMBAT 70: OUT NOW staan online
  • Nieuwe datums voor kwartaalworkshop Q1-17 en BODYCOMBAT basisopleiding en verwachte events.
  • Nieuwe hoofdkleuren

Verwacht eind januari 2017.

  • Nieuwe achtergrond afbeeldingen voor BODY-COMBAT.NL

Heb jij nog ideetjes, vragen en op-en/of aanmerkingen op BODY-COMBAT.NL? Dan lezen we dit graag natuurlijk. Onze e-mailadressen staan op ons contactpagina.

 

Wij zijn binnenkort verplicht om een SSL certificaat af te nemen i.v.m. privacybescherming van onze bezoekers. Wij zoeken naar mogelijkheden om de kosten te onderdrukken van een afname van een SSL certificaat omdat dit een fanwebsite is. Wilt u ons helpen door eventuele SSL sponsoring? U kunt gerust contact met de eigenaar/oprichter opnemen via bas@body-combat.nl.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!