Nieuw design. Empowered style. Nieuwe updates.

KIA ORA! BODY-COMBAT.NL is weer helemaal terug!

We zijn als team tevreden met het resultaat van nieuw design. We waren al sinds augustus mee bezig en vond het tijd voor een nieuw ontwerp voor BODYCOMBAT first’s official fanpage, wat wij vorig jaar in april werden benoemd op de Facebookpagina van BODYCOMBAT Team NLBE.

We zullen komende weken her en der features toevoegen aan de website zodat deze nog overzichtelijker wordt. Daarbij brengen we meer informatie achtergrond over en van Les Mills, Les Mills BODYCOMBAT en Reebok en Polar, maar ook besteden we aandacht aan de nationaal trainer team van BODYCOMBAT.

Nieuwsberichten wordt door ons toegevoegd en als het een externe bron is van dit nieuws, vermelden we dit er netjes bij met de internetlink naar het originele artikel(en).

Super tof: Vacature van co-webmaster | BODY-COMBAT.NL blijft open en is per direct beschikbaar. Vind jij het leuk om te helpen en om Blogs te schrijven wat gerelateerd is met Les Mills? Dan is dit echt iets voor jou!  🙂

Welke update staan er nu op?

  • Nieuwe Promo Trailers van BODYCOMBAT en Les Mills: check hier!
  • Nieuwe Tracklist van BODYCOMBAT Release 73 staat online: check hier!
  • Nieuwe Les Mills Events staat ook online, een oude feature maar op deze website een nieuwe feature: check hier!
  • Onder Meer media staan andere webpagina’s verscholen! Op deze manier houden we het allemaal overzichtelijk op de website

Heb je verder nog vragen, laat het ons weten via het contactformulier! 🙂

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!