Juni 2020 Update: R84 Tracklist, R84 Trailer en LM Trailer en veel meer! (Lees verder)

We hebben weer een nieuwe update voor je. En dat vlak voor de zomer. We gaan het allemaal stap voor stap doornemen wat je kunt vinden op deze website en ook op onze side-kick.

Algemeen

Op onze website staan zijn toegevoegd:

Livestream door Les Mills International en Les Mills Nederland/België

Op dit moment worden nog steeds livestreams verzorgd door Les Mills International en Les Mills Nederland/België via Facebook of Instagram.

Blijf op hoogte van alle livestreams

Wat zijn de beste kanalen om dagelijks op de hoogte te blijven van livestreams zowel binnen Nederland/België en internationaal? Ga naar de onderstaande internetlinks:

📌 https://www.facebook.com/LesMillsNetherlandsBelgium

📌 https://www.facebook.com/groups/2785758671477156/

Become an Les Mills BODYCOMBAT Instructor

Wil jij altijd al een groepslesinstructeur zijn? Op dit moment staat een datum gepland in de maand juli 2020 voor een ¨Become an Les Mills BODYCOMBAT Instructor¨ Program Training.

Check hier de datum.

Wil je meer informatie over freelancer instructeur? Neem dan contact op met het kantoor van Les Mills Nederland.

.Planning: Nieuwe identieke designs

De eigenaar/oprichter van BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU gaat vanaf half juli een nieuwe design maken. Na 2,5 jaar dit format te hebben gebruikt is het tijd voor een nieuw design.

De nieuwe design wordt sneller, compacter en veel verbeterd op performance. Lees hier de volledige toekomstige changelog.

Reebok/Les Mills: 2020 collection

Sinds 1 januari en per juni 2020 is het mogelijk om je eigen Reebok x Les Mills kleding te kopen van 2020 collectie. Check snel hier voor meer informatie.

Kleine teruggooi – de beheerders van deze site. – Throw🔙

Bas richtte begin 2006 (3,5 jaar nadat hij begon met Les Mills) met deze website. Hij ging een speciale fanwebsite maken voor zijn favoriete programma. Dankzij door Les Mills Nederland mocht hij gebruik maken van officiële promotiemateriaal sinds maart 2006. Bas wordt bijgestaan door een andere BODYCOMBAT fan die hij kent.

Lees meer hier en ontdek hoe de website is ontstaan.

Neem contact op📥

Heb je tussentijds nog vragen, op-en/of aanmerkingen, ideeën, dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Wij lezen graag je bericht.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!