Het team van BODY-COMBAT.NL

Het BODY-COMBAT.NL TEAM stelt zich voor

Bas | BODY-COMBAT.NLBas

Hij is een trotse eigenaar/oprichter van deze fanpages/websites, BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU.

Hij is een enthousiaste, betrouwbare en trouwe gepassioneerde sporter die al 18,5 jaar lang mee aan Les Mills BODYCOMBAT van Les Mills in zijn sportschool. Bas begon aan Les Mills BODYCOMBAT omstreeks Release 17, in het jaar 2003.

Hij wordt in de sportschool ook wel de BODYCOMBAT goeroe genoemd omdat hij alles over Les Mills BODYCOMBAT weet zoals de choreografie en welke releases daarbij horen en met de bewegingen erbij, en ook heeft een bijnaam en dit is “The Gladiator”. Zijn favoriete en hoofdprogramma is Les Mills BODYCOMBAT. Bas heeft altijd al een affiniteit gehad met Mixed Martial Arts.

Bas heeft ook 11,5 jaar Les Mills BODYPUMP mee gedaan in zijn sportschool (startjaar 2006) en alleen is daarmee gestopt door een eerdere elleboog blessure (botbreuk) in april 2019. Op dit moment doet hij 3x in de week krachttraining naast BODYCOMBAT lessen.

Andere feiten over Bas
In het dagelijks leven is hij werkzaam in de IT/ICT branche en is vrijwilliger bij een stichting als Chief Technische Webmaster. Verder houdt hij van lezen, muziek luisteren en schrijven en af en toe een filmpje of serie kijken vindt hij ook prima. Meer weten? Kijk hieronder!

Voor vragen/informatie aan Bas, kun je hem een e-mail sturen via het contactformulier.

Website Technical BCNLBE Blog:

Lees zijn blog: https://www.body-combat.nl/category/mededeling/

Wendy

Zij is een co-webmaster van BODYCOMBAT NLBE website en is ook instructeur van BODYCOMBAT en zij helpt graag Bas mee aan de website.

Voor vragen/informatie aan haar kan je haar bereiken via het contactformulier.

 

De eigenaar beschikt over één Les Mills Brandcentral account voor BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU. Lees hier meer over onze fanpage.