Het team van BODY-COMBAT.NL

Het BODY-COMBAT.NL TEAM stelt zich voor

Bas

Hij is een trotse eigenaar/oprichter van deze fanpages/websites, BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU.

Hij is een enthousiaste, betrouwbare en trouwe gepassioneerde sporter die al 19,5 jaar lang mee aan Les Mills BODYCOMBAT van Les Mills in zijn sportschool. Bas begon aan Les Mills BODYCOMBAT omstreeks Release 17, in het jaar 2003.

Hij wordt in de sportschool ook wel de BODYCOMBAT goeroe genoemd omdat hij alles over Les Mills BODYCOMBAT weet zoals de choreografie en welke releases daarbij horen en met de bewegingen erbij, en ook heeft een bijnaam en dit is “The Gladiator”. Zijn favoriete en hoofdprogramma is Les Mills BODYCOMBAT. Bas heeft altijd al een affiniteit gehad met Mixed Martial Arts.

Bas heeft ook 11,5 jaar Les Mills BODYPUMP mee gedaan in zijn sportschool (startjaar 2006) en alleen is daarmee gestopt door een eerdere elleboog blessure (radius botbreuk) in april 2019. Op dit moment doet hij 3x in de week krachttraining naast de BODYCOMBAT lessen.

Voor vragen/informatie aan Bas, kun je hem een e-mail sturen via het contactformulier.

Website Technical BCNLBE Blog:

Lees zijn blog: https://www.body-combat.nl/category/mededeling/

Wendy

Zij is een co-webmaster van BODYCOMBAT NLBE website en is ook instructeur van BODYCOMBAT en zij helpt graag Bas mee aan de website.

Voor vragen/informatie aan haar kan je haar bereiken via het contactformulier.

 

De eigenaar beschikt over één Les Mills Marketing Studio account voor BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU. Lees hier meer over onze fanpage.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!