Het team van BODY-COMBAT.NL

Het BODY-COMBAT.NL TEAM stelt zich voor

Bas | BODY-COMBAT.NLBas

Hij is een trotse eigenaar/oprichter van deze website, BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU.

Hij is een enthousiaste, betrouwbare en trouwe gepassioneerde sporter die al 18,5 jaar lang mee aan Les Mills BODYCOMBAT van Les Mills in zijn sportschool. Bas begon aan Les Mills BODYCOMBAT omstreeks Release 17, dat is in het jaar 2003.

Hij wordt in de sportschool ook wel de BODYCOMBAT goeroe genoemd omdat hij alles over Les Mills BODYCOMBAT weet zoals de choreografie en welke releases daarbij horen en met de bewegingen erbij, en ook heeft een bijnaam en dit is “The Gladiator”. Hij staat vrijwel altijd vooraan en helpt samen met de instructeurs nieuwe deelnemers te helpen in hun eerste les door voor te doen, als tweede vraagbaak. Zijn favoriete en hoofdprogramma is Les Mills BODYCOMBAT. Bas heeft altijd al een affiniteit gehad met Mixed Martial Arts.

Bas heeft ook 11,5 jaar Les Mills BODYPUMP mee gedaan in zijn sportschool (omstreeks het jaar 2006/2007) en alleen is daarmee gestopt door een eerdere elleboog blessure (botbreuk) in april 2019. Op dit moment doet hij 5x in de week krachttraining, samen met BODYCOMBAT lessen.

Hij is ook af en toe te vinden bij kwartaalworkshops in Zwolle.

Andere feiten over Bas
In het dagelijks leven is hij werkzaam in de IT/ICT branche en is vrijwilliger bij stichting Congo als Chief Technische Webmaster. Tevens heeft hij in zijn sportschool ook de eerste marathon editie van BODYCOMBAT georganiseerd.

Voor vragen/informatie aan Bas, kan je hem een e-mail sturen via het contactformulier.

Blog van Bas:

Lees zijn blog: https://www.body-combat.nl/category/mededeling/

Wendy

Zij is een co-webmaster van BODYCOMBAT NLBE website en is ook instructeur van BODYCOMBAT. Meer informatie volgt van haar binnenkort. Voor vragen/informatie aan haar kan je haar bereiken via het contactformulier.

 

De eigenaar beschikt over één Les Mills Brandcentral account voor BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU. Binnenkort zullen er portretfoto´s op deze website getoond worden van de BODY-COMBAT.NL Crew.