Updates voor december 2017 / januari 2018

Het is december en dat betekent: nieuwe updates voor de website! 😀

Het nieuwe kwartaal start in december 2017 en voor sommigen in januari in 2018. Informeer hiervoor bij je club wanneer de herlancering van de groepslessen gaan plaatsvinden!

Wij mogen officiële promotie materiaal lanceren op onze fanwebsite. De nieuwe Reebok x Les Mills kleding zal medio januari 2018 verkrijgbaar. Er is in elk geval de BODYATTACK 100 T-shirt te koop: http://www.reebok.nl/les-mills-bodyattack100™-t-shirt/CV3065.html – Bestel snel jouw aankoop, BODYATTACK instructeurs en deelnemers 🙂 !

Paar maanden geleden werd BODYCOMBAT 74 gelanceerd op een supergave event in Amsterdam, Westergasfabriek tijdens Reebok x Les Mills Live 2017 (+ the filming)! BODYCOMBAT 74 is echt weer een gouwe ouwe klassieker, met een nieuw tintje. Heerlijke muziek en toffe, leuke choreografie! Wij denken (als team) dat BODYCOMBAT 74 echt bij de smaak valt bij de deelnemers en ook voor jullie als instructeur(s).

Wij wensen de instructeurs heel veel succes met leren van de programma’s en veel plezier alvast met het lanceren in jouw sportschool!

Tip! Wil jij een stap maken van deelnemer naar instructeur? Kijk even hier voor informatie!

Wat hebben wij precies geüpdatet op de website? Hier onder staan de opsomming ->

  • BODYCOMBAT 74 Tracklist: check hier!
  • BODYCOMBAT 74 Trailer en Les Mills Full Trailer: check hier!
  • Her en der nieuwe promotie materiaal van Les Mills “Innovate you” en BODYCOMBAT 74 (dit wordt gefaseerd uitgerold 😉 )
  • Nieuwe agenda toegevoegd voor de tofste, leukste, geweldigste, sportiefste vakantie in Ibiza, met Les Mills! Ik heb natuurlijk over de Les Mills Ibiza Trip 2018! Check hier voor alle info!

Voor vragen, suggesties, ideeën, op-en/of aanmerkingen kan je dit altijd aan ons e-mailen. Wij horen graag van jou! 🙂

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!