Updates voor september/oktober 2017

Gepubliceerd door: Bas (bas@body-combat.nl) | Datum: 5 september 2017.

Alle Les Mills kwartaalworkshops zijn klaar. De laatste was in Merchtem in Belgie. En wij mogen dan alvast de nieuwe promotie materiaal online zetten, al is het niet heel erg ver dit keer. De nieuwe tracklist van BODYCOMBAT 73 staat online! Check snel de tracklist! En de nieuwe Trailers van BODYCOMBAT 73 en Les Mills staan online!

Er werd dit keer bij de kwartaalworkshops de 45-minutes format gelanceerd voor alle programma’s. Ik vond het wel effectievere workout wat ik zag in Zwolle bij Landstede. Ik ben zelf een voorstander voor een 1 durende les van BODYPUMP en BODYCOMBAT. De 45 minuten format is voor sportscholen die dit gaan aanbieden, het is dus optioneel.

Ik vond de BODYPUMP 103 en BODYCOMBAT 73 geweldige programma’s om te kijken; mooie muziek en geweldige choreografie! Prepare yourself ;).

Over aantal weken is het zover. Een episch event vind dan plaats in Nederland. Reebok x Les Mills Live 2017 Meets The Filming in Amsterdam te Westergasfabriek. Ik heb alvast een kijkje genomen op locatie en geloof mij, het is een prachtige locatie waar het event zal worden gehouden!

Achter de schermen zijn wij druk bezig om een gloednieuw webdesign te geven: minder grafisch, maar wel zo modern en overzichtelijk mogelijk. We hopen na de Les Mills Live event dit te kunnen voltooien. Dit betekent wel dat beide websites (body-combat.nl en body-combat.eu) tijdelijk ‘offline’ zijn. Het omzetten zal ongeveer per website twee dagen duren. We zijn op dit moment aan het bouwen en wordt mooi.

Wat kan je verwachten met een nieuw webdesign:

  • Minder grafische achtergrond; afbeeldingen blijven. Rust en moderne achtergrond.
  • Meer blogs als in Media Centre (nieuwe naam voor nieuwsartikelen oa)
  • Pagina’s die blijven: Aan de slag, Program Directors, Tracklists, Contact en overige webpagina’s
  • Wat komt er terug: contactformulier (omdat wij nu eindelijk een SSL certificaat krijgen)
  • Vacature -> Co-webmaster blijft open staan
  • Link naar BODY-COMBAT.EU (EU/INT).
  • Speciale Pagina voor Les Mills Events
  • En nog wat kleine aanpassingen…

Heb je nog vragen of tips, suggesties of ideeen? Neem gerust contact met ons op! 🙂

 

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!