Summer update: Wat updates en meer! Check it out!

Kia Kaha! Wij hebben even een summer update geplaatst om het volgende te laten weten. Dit is een tussentijdse update tijdens de zomer. Het kan zijn dat deze bericht wordt bijgewerkt met meer info. Check daarom regelmatig onze website.

Een opsomming

* Er zijn nieuwe Les Mills Live datums en locaties bijgevoegd aan de Les Mills Live Tour 2019 pagina op onze website. De datums en locaties kan je hier vinden. Deze events vinden plaats in het buitenland.
* De nieuwe kledingcollectie (Fall/Winter 2019) van Reebok voor Les Mills zijn te koop en op dit moment zijn er ook diverse kortingen. Check it out op www.reebok.nl!
* Nieuwe Program & Module Training staat ook weer voor de planning in september. Deze kan je hier bekijken.
* Voor veelgestelde vragen en informatie omtrent BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU is onze FAQ-page de beste informatie bron. Heb je verder nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.

De inschrijvingen voor het derde kwartaal 2019 zijn ook weer geopend. BODYCOMBAT 81 zal worden gelanceerd en zal vast zeker een geweldige gave release worden! De locaties en datums kan op de Les Mills NL website bekijken of bij ons, dit kan je hier bekijken.

Zomerstop🌴🌞

De BODY-COMBAT.NL & BODY-COMBAT.EU Team heeft tot en met 18 augustus 2019 een korte zomerstop en we zullen na 18 augustus 2019 eventuele e-mailberichten beantwoorden. Namens het team wensen wij je een fantastische zomer!🌞🌴

Heb je vragen of andere opmerkingen? Stuur ons gerust een berichtje via ons contactformulier.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!