Q2-2019 Updates: BODYCOMBAT 80, Trailers en nog veel meer.

De nieuwe updates voor het tweede kwartaal is er eindelijk. Op de officiële Les Mills website (globale versie) staat de Tracklist van BODYCOMBAT Release 80.

We vieren hiermee ook de 20ste verjaardag van BODYCOMBAT🎉. BODYCOMBAT is enorm gegroeid met de afgelopen releases.
De intensiteit is hoger, muziek is veranderd en verbeterd, choreo is meer gericht op cardio en kracht en toch MMA stijlen ertussen.

BODYCOMBAT kent twee-tal Program Directors.

Van BODYCOMBAT Release 1 tot aan Release 20 waren Nathaniel en Gabriela Leívas de oorspronkelijk Program Directors, toen ze in Zuid-Amerika verder gingen voor hun eigen MMA concept.
Vanaf Release 21 tot aan nu zijn Dan en Racheal de Program Directors van BODYCOMBAT en zij hebben BODYCOMBAT verder doorontwikkeld – met behulp van diverse resource afdelingen binnen LMI. Per 12 weken wordt een nieuwe Release bedacht voor de instructeurs, daarmee lopen LMI (Dan & Rach) aantal Releases voor, maar dit is puur voor filmen. Met gewoon lesgeven geven ze de huidige programma.

Q2 Updates

  • BODYCOMBAT Release 80 staat eindelijk online. Je kan het hier eindelijk checken!
  • BODYCOMBAT 80 Trailer en Les Mills “Be Moved” Trailer en overige trailers staan ook online.
  • Eventpagina: De Program/Training Module is ook bijgewerkt met een BE COME AN BODYCOMBAT Instructor Video. Deze kan je hier bekijken.
  • De nieuwe “Be Moved-” promotie materiaal wordt op verschillende pagina’s gepubliceerd.
  • De voorbehouden Q3-2019 data en locatie staat al op onze website (ook op de officiële website van Les Mills Nederland). Inschrijven is nog niet mogelijk.
  • Pre-register jezelf op www.megakwartaal.nl voor de legendarische fitness indoor festival! Save the date: 9 november 2019.
  • Op de Reebok website zijn verschillende kortingen die beperkt lopen. Maak je outfit compleet! Ga naar www.reebok.nl!

Heb je je vragen? Neem gerust contact met ons op of lees onze speciale FAQ met handige veelgestelde antwoorden! We lezen graag mails! 🙂

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!