Nieuwe updates voor de maand juni/juli. #youarelimitless

Kia Kaha!

Les Mills Nederland heeft de nieuwe tracklist van BODYCOMBAT 76 op hun website geplaatst en ook overige promotie materiaal en dat betekent dat wij dit ook mogen doen. Het wordt weer een knaller van een Release van BODYCOMBAT.

Wat staat nog meer op de website? De updates.

> De tracklist van BODYCOMBAT 76 staat natuurlijk online. Check hier!
> Twee geweldige energieke #youarelimitless promotie/full trailers van Les Mills BODYCOMBAT 76 en Les Mills staan op de website. Check hier!
> Je kan al de nieuwe collectie van 2018 bestellen bij Reebok/Les Mills. Kijk snel hier. Er staat nog wel niet alles op de website, dit zal gefaseerd erop komen te staan. Kijk regelmatig op de website van Reebok.

Gewijzigde pagina’s
Les Mills Kwartaal data’s van Q2/2018 is verwijderd. Rond half/eind augustus komt de data’s en locaties voor het derde kwartaal erop te staan.

Les Mills Megakwartaal: save the date -> 26 & 27 oktober 2018.
26 en 27 oktober 2018 in Veldhoven komt Les Mills Megakwartaal weer helemaal terug. Dit event is voor instructeurs en niet-instructeurs: iedereen is welkom! Pre-register je snel op: www.megakwartaal.nl

Half mei/begin juni 2018
We hadden half mei en begin juni ook de website wat her en der aangepast om te voldoen aan de nieuwe AVG/GDPR privacywet. Lees hier ons vorige update van 5 juni 2018.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! 🙂

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!