Nieuwe Kwartaal 1-2019 start dit weekend en meer nieuws.

Vanaf morgen, zaterdag 9 februari 2019, begint de aftrap voor het nieuwe eerste kwartaal van 2019 in Valkenswaard! Wij wensen je heel veel plezier en succes! Laat je inspireren door de nationale trainers over de nieuwe Les Mills programma´s!

Dit zijn de volgende kwartaalworkshop locaties voor Kwartaal 1-2019 (vanaf 9 februari).

Bronnen: Les Mills Nederland / Belgie & BODYCOMBATNLBE – Fanwebsite

ZONDAG 10 FEBRUARI

Thermae Sports | MERCHTEM

Kwekelaarstraat 4, 1785 Merchtem, België


ZATERDAG 16 FEBRUARI & ZONDAG 17 FEBRUARI

DeMix Fitness | NIEUWEGEIN

Merweplein 3, 3432 GN Nieuwegein

 


ZATERDAG 23 FEBRUARI

Landstede Sportcentrum | ZWOLLE

Hogeland 10, 8024 AZ Zwolle

BODYCOMBAT 79 NIEUWE RELEASE: WAT JE MOET WETEN!

De nieuwe releases staan op het punt om gelanceerd te worden. Wat zijn de grootste innovaties dit kwartaal? Een aantal highlights uit een paar van onze favoriete programma’s! In dit geval gaan we over BODYCOMBAT 79 hebben!

BODYCOMBAT  79

Het meest opvallende in deze release is de Repeated Power Circuits, deze zijn geïnspireerd door muziek. De deelnemers zullen het gevoel wat deze combinaties geeft fantastisch vinden! Track 2 introduceert een nieuwe beweging genaamd de Freeze Jump Kick – de bedoeling is dat hiervan je kracht en controle verbeterd. Er zijn genoeg variaties voor deze oefening zodat iedereen hem met succes kan uitvoeren. Dan’s favoriete muziekstuk is track 9, een mix van opera en rap! Oorspronkelijk overwogen Dan en Rach om dit stuk in een ander deel van de les te gebruiken maar uiteindelijk hebben ze besloten om met dit toffe stuk muziek de workout met een hoogtepunt af te sluiten.

Bron

Dit kan heel erg interessant worden voor het eerste kwartaal: Nieuwe move-choreo en nieuwe muziek en super leuke uitdaging!

BODYCOMBAT 79 TRACKLIST & Trailers

De Tracklist voor BODYCOMBAT 79 zal omstreeks maart/april op www.body-combat.nl en www.body-combat.eu staan. Er zijn nu al diverse spoilers te vinden op internet. Wij wachten even af ;-).

Reebok x Les Mills SS2019 collection

De nieuwe collectie voor Spring/Summer 2019 is nu te koop/bestellen op www.reebok.nl! Maak je Reebok x Les Mills compleet!

BODYCOMBAT 80: 20 years of BODYCOMBAT🎉

De filming in Nieuw-Zeeland voor BODYCOMBAT 80 zit er na 5 dagen erop! BODYCOMBAT wordt dan 20 jaar en heeft vele verrassende, mooie groei en innovatie gekregen de afgelopen 10 jaar. Dan & Rach zijn sinds BODYCOMBAT Release 21 program directors van BODYCOMBAT. BODYCOMBAT 80 zal rond het tweede kwartaal gelanceerd worden.

Mocht je vragen, suggesties of andere onderwerpen hebben, neem gerust contact met ons op! Wij lezen graag je mails 🙂

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!