Inleiding

Je kan nu sneller navigeren met de onderstaande knoppen. Het is een bèta functie om te kijken of dit gemakkelijker is dan handmatig scrollen. Mocht jij tips, suggesties of aanmerkingen hebben, vernemen we dit graag via de Tips & Tops functie (volledig anoniem) onder aan elke pagina of nieuwsbericht. Of stuur een e-mailbericht naar ons.

Q1-2024 Maart Kwartaal Update aan onze fanpage

Het eerste kwartaalworkshop van 2024 is achter de rug, dus nu is het tijd voor een Kwartaal-update aan onze BCNLBE Fanpage en voorzien van de allernieuwste actuele informatie en marketingmateriaal. Wat hebben wij voor updates doorgevoerd aan de fanpage? Dit lees je hier:

De Homepage.

Diverse onderdelen op de homepage van de fanpage zijn bijgewerkt. De omslagafbeelding (header) heeft sinds enkele weken ook navigeerknoppen, zodat jij als bezoeker aan onze fanpage, gemakkelijker kan navigeren op onze homepage.

De Workout is bijgewerkt op de volgende onderdelen:

De Tracklist is bijgewerkt op de volgende onderdelen:

VERBETERING Op elk Specifieke Release Tracklist Pagina:

Wij hebben ook de header voorzien van gemakkelijke navigeerknoppen naar specifieke Release Tracklist en als omslagfoto in de header wij de Release Poster van de huidige Release. De footer is voorzien, boven de Tips & Tops functie, van navigeerknoppen om terug te gaan naar specifieke Releases Tracklist pagina of naar de Tracklists Overzicht te gaan of om vooruit te gaan.

We hebben wéér de nummering van de kwartalen weer erbij vermeld, deze zie je nu staan bij Release R98. Voor Release 97 was dit niet het geval. Misschien dat we dit nog gaan doen aanpassen.

VERBETERING op Tracklist Overzicht pagina:

De Tracklist Overzicht pagina is voorzien van duidelijke knoppen in de header om naar Specifieke Releases te gaan. Je wordt automatisch toegestuurd naar de juiste Release Tracklists. Je kan een voorbeeld aannemen met een One Page stijl.

De Instructeurs

Diverse onderdelen op de Instructeursoverzicht van de fanpage zijn bijgewerkt.

De Fans

Diverse onderdelen op de Fans-overzicht van de fanpage zijn bijgewerkt.

NIEUWE CAMPAGNE: Choose Happy, do your workout together.

adidas x Les Mills – new beginnings

ADIDAS x LES MILLS™ …

… bundelen de krachten om vorm te geven aan de toekomst van training door innovatie en sportgeschiedenis met elkaar te combineren. Deze nieuwe samenwerking voorziet je van toonaangevende trainingen en experiences door middel van vooruitstrevende digitale technologieën en zorgt daarnaast voor next-level live workout-evenementen in belangrijke steden over de hele wereld.

Houd hun in de gaten voor meer.

Lees en weet meer over de samenwerking:

Les Mills – Trainingen & Opleidingen

Er staan weer programmaopleidingen (Program Training) op de agenda voor 2024. Bekijk voor de laatste datums en locaties op:

Vragen? Wij staan voor je klaar.

Mocht je vragen, tips, suggesties of andere onderwerpen hebben, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knoppen. Of verstuur anoniem jouw feedback via de Tips & Tops functie die je onder elke pagina ziet.

Be brave, be bold and be you.

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!