Maak kennis met Program Directors

Wat is een Program Director?

Rachael Newsham en Dan Cohen zijn de Program Directors van BODYCOMBAT™, dat betekent dat ze de nieuwe choreografie bedenken bij elke release van BODYCOMBAT™.

Dan

Dan is verknocht aan zijn vakgebied.
Hij heeft een zwarte band in kickboksen en in Lau Gar Chinees boksen en een junior zwarte band in Shotokan karate. In 1996 was hij de winnaar van de British masters kickboks-competitie en het jaar daarop werd hij tweede tijdens het WK kickboksen.
Bovendien is hij deskundige op het gebied van wapens, met als specialisatie het gebruik van het zwaard en num-chuks.
Dan maakt deel uit van het trainingsteam dat in 1998 BODYCOMBAT™ in Engeland introduceerde en hij is één van de drijvende krachten achter het succes van het programma.

Programma´s als program director

Dan is een program director van BODYCOMBAT™. Dan is o.a. ook program director van LES MILLS CORE (voorheen CXWorx™). Tevens is hij ook coach.

In 2007/2008 was hij ook co-creator van Les Mills COMBAT i.s.m. BeachBody – samen met Rach.

Rachael

Rachael was vroeger Nationaal Trainer voor BODYCOMBAT™, BODYJAM™en BODYATTACK™ in Engeland en maakte tevens deel uit van het Britse lanceringsteam voor BODYJAM™ in 2003.
Rachael is in het bezit van een ‘honors degree’ in sportmanagement en bezit lesbevoegdheden op het gebied van klassieke en contemporaine dans en toneel. Ze heeft daarnaast lessen gevolgd aan een Wing Chun Kung Fu school en is door haar partner Dan onderwezen in andere vechtsporten.

Programma´s als program director

Rachael is voor BODYCOMBAT™ een program director.

Zij start binnenkort ook met een nieuw project voor Les Mills On Demand. Rachael is gestopt na 10 jaar met SH´BAM was van dit programma program director sinds 2010.

Achtergrond

  • In 2007/2008 was zij ook co-creator van Les Mills COMBAT i.s.m. BeachBody – samen met Dan.
  • Rachael is gestopt als program director voor SH´BAM en ging met een nieuw project aan de gang voor het Les Mills On Demand / Les Mills+ platform.

Volg Rachael

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!