BODYCOMBAT Marathon voor Stichting Congo bij Fitland Meppel | 17 maart 2018

Bas, de eigenaar van www.body-combat.nl en www.body-combat.eu, heeft in zijn eigen sportschool een eigen BODYCOMBAT marathon georganiseerd voor het goede doel, namelijk stichting Congo. Naast zijn werk in de ICT, is hij ook vrijwilliger van stichting Congo als Chief Social Media en webmaster.

De opbrengst gaat naar het onderwijs project van Stichting Congo. Goed onderwijs is belangrijk voor de toekomst.

Lees hier voor meer info:

Bronhttps://www.facebook.com/events/2090132604538996/

BODYCOMBAT MARATHON VOOR STICHTING CONGO

BODYCOMBAT Marathon duurt vier uur van 11:00uur – 15:00uur.
Deze dag nemen verschillende instructeurs je mee in een vier uur durend gevecht met de elementen.
Je kan jezelf van te voren inschrijven bij de frontdesk van de vestiging. Hier ligt een inschrijflijst en tevens kun je hier gelijk de betaling doen.

Ben je geen lid van Fitland of sport je op een andere locatie?
Je bent van harte welkom om mee te doen!

Je kan jouw aanmelding sturen naar meppel@fitland.nl t.a.v. BODYCOMBAT Marathon 17 maart 2018 en je geeft door in je e-mail hoeveel uur je wilt en je betaalt ter plekke op het evenement op basis van de hoeveelheid uur je meedoet aan de marathon.

Bijdrage
1 uur: € 2,50
2 uur: € 5,00
3 uur: € 7,50
4 uur: € 10,00

WAT IS BODYCOMBAT?

BODYCOMBAT is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals Karate, Boksen, Taekwondo, Tai Chi en Muay Thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur, punch, kick en kata je je een weg door de les en verbrand je veel calorieën. Net als bij alle andere Les Mills programma’s wisselt BODYCOMBAT elke drie maanden van choreografie en muziek.

Over Stichting Congo

Stichting Congo is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen om een menswaardig bestaan op te bouwen.
Niet door ‘gewoon’ het geven van geld, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid, landbouw en tienermoeders.

Stichting Congo is een kleine organisatie van vrijwilligers. De binnengekomen giften worden ingezet voor kleinschalige projecten. De eigen bevolking is hierin volledig betrokken en zijn uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het draaiende houden van de voorzieningen op deze gebieden.

Een handje helpen? Steun Stichting Congo!
Stuur dan een e-mail naar info@stichtingcongo.nl voor meer informatie.
Op onze website www.stichtingcongo.com kunt u meer lezen over al de plannen van de stichting.

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via meppel@fitland.nl of bel ons (0522) 244039.

We zien je graag op 17 maart 2018!

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!