Binnenkort: december updates

De vierde kwartaal zit er (bijna) op. De laatste kwartaal van 2017 wordt gegeven op 25 november in Barendrecht. Dan is het weer tijd voor de meeste instructeurs dat ze gaan mixen in de maand van december. We kijken terug op een geweldig jaar, met een knipoog naar Reebok x Les Mills Live 2017 (the filming) in het Westergasfabriek, in Amsterdam. Foto’s zijn te bekijken hier.

Het jaar is nog niet om, maar wel bijna. En de December updates staan ook op onze drempel. Het zal er dit jaar niet veel updates zijn. Dit komt ook door onze minimalistische look van www.body-combat.nl en www.body-combat.eu.

Wij verwelkomen BodyCombat 75 met open armen, wat een geweldige release wordt deze! Maak je borst maar nat overigens, want dit is toch wel een zware programma ;).

Maar wat kan je precies verwachten in de maand december:

  • Nieuwe tracklist van BODYCOMBAT 74
  • Nieuwe sizzler van BODYCOMBAT 74
  • Nieuwe externe link naar de foto’s van Reebok x Les Mills Live 2017 (AMS)
  • Nieuwe data voor Reebok x Les Mills Live Tour 2018 (o.a. US).

Wij staan altijd open voor feedback en verbeteren met of aan de website en wat je graag wilt zien (feature). Je mag altijd met ons contact opnemen via ons contactformulier

Tip: Altijd leuk gevonden om te bloggen op een website en met healthy lifestyle bezig te zijn? Check onze vacature als webmaster *vrijwilliger*! 🙂

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!