.BCNLBETeam – BCEUINT Fanpage (www.body-combat.eu) vanaf 19 juli 2024 herbouwd.

Project start vanaf 19 juli 2024

Het project ‘BCEUINT 2024‘ staat weer op de planning en wordt vanaf 19 juli 2024 weer herbouwd. BCEUINT Fanpage – www.body-combat.eu kampt momenteel aan diverse coding problemen door het overzetten van andere hostingplatforms. Dit komt eigenlijk door de software databases; er zit een verschil in hert infrastructuur betreft coding en opbouw. Daarom is de BCEUINT fanpage: https://www.body-combat.eu ook niet te bezoeken en laadt deze ook soms niet.

Verwachting: design en beschikbaar

Design

De design en opbouw blijft identiek en hetzelfde aan BCNLBE Fanpage; dit betreft de weblayout, indeling van menu’s+submenu’s en pagina’s en nieuwsberichten. De website wordt meertalig. We zitten te denken dat we als starttaal Nederlands/Belgisch en dat we aantal hoofdwereldtalen erbij implanteren door middel van widget landvlaggen. Zodat internationale bezoekers uit aantal hoofdwereldtalen kunnen kiezen (denk bijvoorbeeld aan Engels, Chinees/Mandarin, Spaans/Portugees, Frans en Duits). Teveel wereldtalen als vlaggen in een widget wordt te vol.

Beschikbaar op het WWW

De verwachting dat BCEUINT Fanpage weer te bezoeken is, is ons streef medio september 2024 of oktober 2024. De BCEUINT Fanpage wordt schoner dan daarvoor, en dit betekent ook geen tracking codes van welbekende Google Analytics, Webmaster Search Console etc dat ingebouwd wordt.