Augustus updates: Megakwartaal 2018, Les Mills Ibiza trip en more!

Pre-registeren voor Megakwartaal niet meer mogelijk.

Het is sinds 31 juli 2018 23:59uur niet meer mogelijk om jezelf te ‘pre-registering’ om eerder je ticket(s) te bestellen, via www.megakwartaal.nl.

Hints naar het thema

Afgelopen dagen zijn er diverse hints gegeven wat het thema gaat worden. Er zijn al antwoorden gegeven zoals “1001 nights” en “Christina Aguilera – Genie in a bottle” en ook met anagrammen. Check hier voor het Facebookpagina van Les Mills Netherlands & Belgium.

Voor de mensen die al vanaf het begin hebben geregistreerd hebben een e-mailbericht gekregen in hun mailbox met informatie. Nog even geduld dus!

Les Mills Ibiza Trip 2018

Zomerse Spaanse surroundings, tofste leukste feesten, lekker eten, chillen, relaxen en Les Mills workouts! Ben jij klaar voor een 7daagse trip naar Ibiza met Les Mills? Kijk voor meer informatie op: www.lesmillsibiza.nl!

Reguliere Les Mills kwartaalworkshops

Heb jij je al opgegeven via je clubmanager voor het derde kwartaal? Er zijn ook diverse try-outs en informatieve generic workshops. Kijk even hier voor de data’s en locaties.

Module/Program Training: BODYCOMBAT

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je graag Les Mills instructeur worden? Je kan als freelancer aan de slag gaan (neem voor algemene informatie over als Freelancer even contact op met het Les Mills hoofdkantoor. Zij kunnen je verder helpen. Wij zijn slechts een doorgeefluik/portaal) of je wordt ingeschreven door een clubmanager van je sportschool om op program/module training te gaan. Check hier de datums voor de module/program training: BODYCOMBAT.

BODY-COMBAT.NL zoekt versterking!

Ben je een blogger en fervente BODYCOMBAT/Les Mills fanaat? Wij zoeken namelijk versterking voor www.body-combat.nl! Kijk voor meer informatie hier.

 

Heb jij nog ideetjes of vragen? Je kan altijd met ons contact opnemen. Wij lezen graag je feedback!

 

Wat zijn jouw tips & tops aan ons?

Bedankt voor je feedback!