Over deze website

Introductie

BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU is een officiële fanwebsites; gemaakt en opgericht door Bas in maart 2006. Hij maakt gebruik van officiële promotie materiaal van BODYCOMBAT en van Les Mills. Hij volgt alle richtlijnen wat hij wel en niet mag doen. Bas beschikt over een Les Mills Marketing Studio account (voorheen Brandcentral) voor body-combat.nl en body-combat.eu deze heeft hij gekregen van Les Mills Nederland / HDD Group NL te Waalwijk.

Geen reclame, geen tracking codes en geen ‘moneyclick’

  • Wij zijn niet van plan om reclameboodschappen op beide websites te implanteren. We zijn niet van plan om geld te verdienen voor elke click. Wij maken geen gebruik van tracking codes, geen irritante advertenties en houden ook niets bij met het welbekende Google Analytics en Google Search Console. Gewoon niets.
  • De fanpage (www.body-combat.nl) wordt niet gesponsord door Les Mills, Polar en/of adidas (daarvoor Reebok).
  • We krijgen 100% steun vanuit Les Mills Nederland/België en het BODYCOMBAT Team NLBE omdat wij worden bestempeld als official fanpage/website voor hun programma. Dank jullie wel <3

Presentatie

Wij presenteren Les Mills (en haar partners) en BODYCOMBAT op een positieve manier om wat meer achtergrond informatie te geven. Wij gebruiken (soms) bronnen van Les Mills zelf en we zetten dit ook netjes op onze website neer als nieuwsbron.

Weet meer over de website

BODY-COMBAT.NL werd in eind februari/begin maart 2006 opgestart en geleidelijk werd het steeds groter en beter met de website. Zowel design gericht als informatie. Pas in september 2008 heeft Bas BODY-COMBAT.NL een .nl domein vastgelegd. Daarvoor draaide de website op diverse gratis webhosters. Vanaf 2008 is Bas overgestapt naar een eigen betaalde webhostingaccount. 11 December 2012 heeft hij body-combat.eu en body-combat.org en op 13 april 2016 heeft hij body-combat.net geregistreerd. De domeinnamen body-combat.org en body-combat.net worden doorgestuurd naar body-combat.eu.

De website wordt beheerd door fanatieke enthousiastelingen die affiniteit hebben met Les Mills en BODYCOMBAT en hun partners zoals adidas en Polar hebben zo nu en dan contact met Les Mills Nederland als wij vragen hebben of informatie nodig hebben.

Sinds 2016 is BODY-COMBAT.EU online en heeft dezelfde formatdesign als BODYCOMBAT.NL.BODY-COMBAT.EU is internationaal en heeft een vertalingsfunctie dat ondersteund wordt door meerdere geselecteerde talen en is gericht naar internationale bezoekers.

Let op, op dit moment wordt aan BODYCOMBAT.EU gewerkt.

Belangrijk om te weten: aan beide websites (BODY-COMBAT.NL en BODY-COMBAT.EU) worden beheerd door vrijwilligers en wij doen ons best om altijd te reageren via e-mailberichten. Ons streef reactie via de e-mail is binnen 24 uur, uitlopend tot 48 uur.

Heb je verder nog vragen of wil je meer informatie over BODY-COMBAT.NL / BODY-COMBAT.EU? Op deze webpagina is er een contactformulier om met ons contact op te nemen.

Alle rechten voorbehouden

Copyright ©2006-2023 BODY-COMBAT.NL / BODY-COMBAT.EU

Promotional material used with permission due Les Mills Brandcentral account. Les Mills™ logo, Les Mills BODY-COMBAT™ logo, adidas™-logo, Polar™-logo and all images are registered trademarks of Les Mills International™ and/or adidas ™ and/or Polar™.

Raadpleeg hier onze privacy beleid.

Raadpleeg hier onze disclaimer.

Wil je weten wie BODY-COMBAT.NL beheren, kijk dan hier.