Program Directors

Rachael Newsham en Dan Cohen zijn de Program Directors van BODYCOMBAT™, dat betekend dat ze de nieuwe choreografie bedenken bij elke release van BODYCOMBAT™.

Rachael-Newsham-BODYCOMBAT-3Rachael was vroeger Nationaal Trainer voor BODYCOMBAT™, BODYJAM™en BODYATTACK™ in Engeland en maakte tevens deel uit van het Britse lanceringsteam voor BODYJAM™ in 2003.
Rachael is in het bezit van een ‘honors degree’ in sportmanagement en bezit lesbevoegdheden op het gebied van klassieke en contemporaine dans en toneel. Ze heeft daarnaast lessen gevolgd aan een Wing Chun Kung Fu school en is door haar partner Dan onderwezen in andere vechtsporten.

Rachael is bij BODYCOMBAT™ een co-program director en training director. Zij is o.a. ook program/training director van SH’BAM™ en co-creator van Les Mills COMBAT™.

Volg Rachael Newsham
Instagram
Facebook
Twitter

 

 

 

Dan-Cohen-BODYCOMBAT-1Dan is verknocht aan zijn vakgebied.
Hij heeft een zwarte band in kickboksen en in Lau Gar Chinees boksen en een junior zwarte band in Shotokan karate. In 1996 was hij de winnaar van de British masters kickboks-competitie en het jaar daarop werd hij tweede tijdens het WK kickboksen.
Bovendien is hij deskundige op het gebied van wapens, met als specialisatie het gebruik van het zwaard en num-chuks.
Dan maakt deel uit van het trainingsteam dat in 1998 BODYCOMBAT™ in Engeland introduceerde en hij is één van de drijvende krachten achter het succes van het programma.
Dan is de program director van BODYCOMBAT™. Dan is o.a. ook program director van CXWorx™ en co-creator van Les Mills COMBAT™.

Volg Dan Cohen
Instagram
Facebook
Twitter