Les Mills Livestream

Les Mills Nederland/België en Les Mills International Program Directors verzorgen op dit moment livestream workouts met de rechtenvrije muziek die ook voor clubs beschikbaar is. 

Voor wie?😃🤔

⭐️Instructeurs en fans zijn welkom om deel te nemen via de Les Mills Netherlands & Belgium Facebook paginaAanmelden is niet nodig. Zien zij jou bij de livestream📹?

Waar?📹

De LM NLBE livestream workouts worden gegeven via de Facebookpagina van Les Mills Nederland/België. Tip: Noteer de datums van je favoriete workout📝📌!

Les Mills NLBE Livestream 📆

De livestream schema wordt op de Facebookpagina van Les Mills Netherlands / Belgium bijgewerkt en indien nodig worden er extra livestreams bijgevoerd.

Houd daarom hun Facebookpagina goed in de gaten.

Les Mills On Demand (via Clubs)

Les Mills heeft naar gelicentieerde clubs een eigen link gestuurd omtrent het LMOD, oftewel Les Mills On Demand voor hun deelnemers en instructeurs. Zij kunnen voor een enorme discount gebruik maken van LMOD. Informeer bij je sportschool voor meer informatie!

Les Mills On Demand (Zonder tussenkomst clubs)

Je kan ook rechtstreeks gebruik maken van LMOD: https://www.lesmills.com/nl/ondemand/

Get in shape now

  • Onbeperkt toegang tot 800+ workouts.
  • Gratis trainingsschema’s.
  • Elke week nieuwe workouts.
  • Download workouts voor iOS en Android apparaten.
  • Toegang op maximaal 3 apparaten tegelijk.

Meld je aan voor gratis proefperiode: https://watch.lesmillsondemand.com/browse

Internationale livestreams (Les Mills International)

Er is ook een speciale besloten Facebookgroep gemaakt door Les Mills International. Program Directors geven d.m.v een livestream workout in deze Facebookgroep.

📌Word lid van de groep (en wacht geduldig op goedkeuring van de admins): https://www.facebook.com/groups/2785758671477156/

Blijf op hoogte van alle livestreams

Wat zijn de beste kanalen om dagelijks op de hoogte te blijven van livestreams zowel binnen Nederland/België en internationaal? Ga naar de onderstaande internetlinks:

📌 https://www.facebook.com/LesMillsNetherlandsBelgium

📌 https://www.facebook.com/groups/2785758671477156/

Wij zijn dankbaar!⭐️🙌🏼

De liefhebbers zijn onwijs dankbaar voor deze mogelijkheid en inzet via de livestreams door nationale trainerteam en de program directors, in deze bizarre tijd. 🙌🏼🙏⭐️